Prognoza meteo duminică, 9 noiembrie 2018. Vremea se va ÎNCĂLZI în următoarele zile!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
09/12/2018, 00:04
Prognoza meteo duminică, 9 noiembrie 2018. Vremea se va ÎNCĂLZI în următoarele zile!
Conform prognozei meteo, ziua de duminică, 9 noiembrie, vremea se va încălzi în următoarele zile

Conform prognozei meteo, ziua de duminică, 9 noiembrie 2018, vremea se va încălzi în următoarele zile. Conform meteorologului de serviciu din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie(ANM), vor fi precipitații în nordul și centrul țării și izolat în celelalte regiuni, însă vremea va fi una mai caldă decât ar fi normal pentru perioada în care ne aflăm. ”Vremea se va încălzi. Vor fi precipitaţii în nordul şi centrul ţării şi izolat în celelalte regiuni. În noaptea de sâmbătă spre duminică, vor fi precipitaţii în sudul şi estul ţării. Precipitaţiile vor fi amestecate. Adică, ploaie, lapoviţă şi ninsoare în Maramureş şi în Transilvania. În estul ţării vor fi în special ploi”, a declarat, conform mediafax.ro, meteorologul de serviciu de la ANM.

Duminică, 9 decembrie, vor fi înregistrate între 1 grad Celsius și 10 grade Celsius, cele mai mici temperaturi raportându-se la Miercurea Cius. În schimb, cele mai ridicate se vor înregistra în Oltenia și sudul Banatului.

Vremea în Constanța

prognoza meteo duminica 9 decembrie
Prognoza meteo pentru cei care se află duminică, 9 decembrie 2018, la malul mării

Conform accuweather, previziunile meteorologilor anunță la Constanța o maximă de 6 grade Celsius, care se simte cu două grade mai puțin. Procentul ded precipitații este de 55%, iar vântul bate cu o intensitate de 13 kilometri pe oră. Minima serii este de 1 grad Celsius, care se simte ca 0. Procentul de precipitații este ded 6%, iar cerul va fi parțial spre predominant noros, în timp ce vântul suflă cu o putere de 7 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

prognoza meteo duminica 9 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află la Iași duminică, 9 decembrie 2018

Maxima zilei de duminică, 9 decembrie 2018, la Iași, va fi de 4 grade Celsius, care se simte cu un grad mai puțin. Soarele va răzbate pe cer dintre noi, iar precipitațiile vor avea un procent de 25%, în timp ce vânturile suflă cu o putere de 11 kilometri pe oră. Minima serii este de -2 grade Celsius, care se simte ca -4. Procentul de precipitații rămâne la fel precum cel din timpul zilei, iar cerul va fi parțial spre predominant noros.

Vremea în Cluj

prognoza meteo duminica 9 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați duminică, 9 decembrie 2018, la Cluj

Potrivit ANM, previziunile meteorologice pentru ziua de duminică, 9 decembrie 2018 arată că maxima zilei la Cluj va fi de 5 grade Celsius, care se simte cu două grade mai puțin. Precipitațiile sunt într-un procent e 55%, iar vântul bate cu o putere slabă. Minima serii este de -1 grad Celsius, procentul de precipitații rămâne la același nivel, iar vântul bate cu o intensitate de 4 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

prognoza meteo duminica 9 decembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află duminică, 9 decembrie 2018, la Brașov

Maxima zilei de duminică, 9 decembrie 2018, la Brașov, va fi de 5 grade Celsius, care se va simți cu 3 grade mai mult. Procentul de precipitații este e 25%, soarele va răzbate dintre nori pe cere, iar vântul va sufla cu o putere mică. Minima serii va fi de -4 grade Celsius, care se va simți ca -2, precipitațiile rămân la fel precum cel din timpul zilei, iar vântul bate cu o putere și mai mică pe timp de seară în comparație cu cea din timpul zilei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×