Prognoza meteo duminică, 24 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: temperaturile cresc

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
23/02/2019, 21:00
Prognoza meteo duminică, 24 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: temperaturile cresc GALERIE FOTO
Află prognoza meteo pentru ziua de duminică, 24 februarie!

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat faptul că duminică, 24 februarie, valorile termice vor crește ușor. Cu toate acestea, ziua va continua să fie geroasă. Ninsori slabe vor fi semnalate în partea de nord a teritoriului României. Temperaturile maxime sunt curpinse între -2 și -5 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări la jumătatea zonei de nord a țării.

Vremea va deveni geroasă în aproape toată țara. Adică vor fi temperaturi minime sub minus 10 grade, temperaturi minime ce pot coborî chiar spre minus 19, minus 20 de grade în depresiuni”, a declarat Alina Șerban, meteorolog de la Administrația Națională de Meteorologie pentrtu ziua precedentă.

Prognoza meteo duminică, 24 februarie! Valorile termice cresc ușor

Vântul va sulfta moderat în cursul zilei de duminică, 24 februarie. Maximele termice vor urca după-amiază până spre -5…0 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade Celsius în Banat și Crișana și -3 …2 grade Celsius în Oltenia , Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo duminică, 24 februarie!
Prognoza meteo duminică, 24 februarie!

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Maxima zilei de 24 februarie este de 1 grad Celsius, alături de mult soare. Vânturi vin din direcția de nord cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Minima nopții vine cu doar -6 grade Celsius și un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima zilei este de 0 garde Celsius, alături de o aversă de ninsoare. Vânturi vin din partea de nord a României cu 20 de km/h și cu rafale de 33 de km/h. Nopatea va fi minima de -4 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de nord a teritoriului României cu 17 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Maxima zilei de 24 februarie este de 1 grad Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce minim -5 grade și o înnorare accentuată. Vânturi din direcția vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima zilei în Iași este de -3 grade Celsius și vizibil foarte frig. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea aduce minima de -13 grade Celsisu. Vânturi vin din partea de ves-sud-vest cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

În Iași, în cursul zilei de 24 februarie, aduce minima de 0 grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Nooaptea aduce doar 07 km/h și un cer noros. Vânturi vin din partea de vest a României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×