Prognoza meteo duminică, 17 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vin ploile

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
16/03/2019, 15:04
Prognoza meteo duminică, 17 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vin ploile GALERIE FOTO
Ce anunță specialiștii de la ANM pentru ziua de duminică, 17 martie?

Din fericire, temperaturile încep să crească ușor, dar ploile pare că nu ne vor ocoli. Iată ce anunță specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie pentru prognoza de duminică, 17 martie! Se anunță maxime de 14 grade Celsius în zona Moldovei, 9 grade în Maramureș, 12 grade Celsius în Transilvania, 14 în Banat, 15 grade Celsius în Oltenia, 12 în Muntenia și tot 12 grade Celsius în zona Dobrogei.

Prognoza meteo duminică, 17 martie: Temperaturile cresc, dar ploile nu ne ocolesc

În cursul zilei de duminică, 17 martie, se anunță mai multe grade! În Capitală vom avea parte de maxima de 21 de grade Celsius la amiază, iar minima de 5 grade Celsius în timpul nopții. Iată ce indică specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie pentru prognoza din ziua de duminică!

Temperaturile cresc, dar ploile nu ne vor ocoli în ziua de duminică, 17 martie
Temperaturile vor crește, dar ploile nu ne vor ocoli în ziua de duminică, 17 martie

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Maxima în București, în cursul zilei de 17 martie, are maxima de 21 de grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vânturi vin din direcția de vest a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce un sen senin și minima de 6 grade Celsius. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Vremea în Iași aduce maxima de 16 grade Celsius în cursul zilei de duminică, alături de un cer parțial. Vânturi vin dinspre sud-sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea aduce minima de doar 4 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Maxima zilei în Constanța, pentru ziua de duminică, este de 16 grade Celsius, alături de un cer parțial încorit. Vânturi vin dinspre sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea vine cu doar 7 grade Celsius și cu un cer senin. Vânturi vin din zona de sud a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Maxima zilei pentru brașoveni pentru ziua de duminică este de 18 grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vânturi vin dinspre vest-nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea aduce minima de doar 2 grade Celsius, un cer senin, iar vânturi vin dinspre sud cu 7 km/h și cu rafalee de 11 km/h.

Vrema în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Maxima zilei de 18 grade Celsius, alături de un cer parțial însorit. Vânturi vin din zona de este-sud-est a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea vine cu minima de doar 2 grade Celsius și cu cer mai mult senin. Vânturi vin dinspre sud-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×