Prognoza meteo de sâmbătă, 26 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Unde va fi ceață densă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 17:14
Prognoza meteo de sâmbătă, 26 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Unde va fi ceață densă GALERIE FOTO
Prognoza meteo 26 octombrie. Sursa foto: kudika.ro

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 26 octombrie. Astfel, aflăm că vremea va fi în general frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă pentru această dată, cu precădere în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 28 de grade, cu cele mai mari valori în sud-vest, iar minimele vor fi cuprinse între -2…0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 14 grade în Dealurile de Vest.

Vremea în București

Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei, apoi foarte probabil și sfârșitul intervalului, când va fi nebulozitate stratiformă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 7 grade.

Prognoza meteo 26 octombrie
Prognoza meteo 26 octombrie

Vremea în Brașov

Sâmbătă se anunță o vreme frumoasă în Brașov, unde temperaturile maxime vor atinge 21 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 4 grade Celsius. Cerul va fi însorit, nu sunt șanse de ploaie, iar vântul va adia cu 6 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 26 octombrie
Prognoza meteo 26 octombrie

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo de sâmbătă, 26 octombrie, anunță vreme frumoasă și în Cluj-Napoca. Temperaturile maxime vor atinge 22 de grade Celsius, iar cele minime vor scăde până la 3 grade Celsius. Cerul va fi însorit,nu sunt șanse de precipitații, iar vântul va sufla cu 6 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 26 octombrie
Prognoza meteo 26 octombrie

Vremea în Iași

Vremea se anunță mai mohorâtă în Iași, unde temperaturile maxime ating 16 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 8 grade Celsius. Cerul va fi mai mult înnorat și va fi ceață, însă nu sunt șanse de precipitații, iar vântul va bate cu 7 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 26 octombrie
Prognoza meteo 26 octombrie
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×