Prognoza meteo 8 octombrie 2019. Cum va fi vremea în București, Iași, Brașov și Cluj Napoca

Dan Suta   
în Prognoza meteo
07/10/2019, 23:58
Prognoza meteo 8 octombrie 2019. Cum va fi vremea în București, Iași, Brașov și Cluj Napoca
Prognoza meteo pentru 8 octombrie 2019. Sursa foto: Jurnalul de Argeș

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 8 octombrie 2019, a fost actualizată de meteorologi, iar veștile nu sunt tocmai plăcute. Temperaturile negative vor persista în majoritatea regiunilor, iar la munte va continua să ningă viscolit, ca într-o zi normală de decembrie sau ianuarie. Află din rândurile de mai jos cum va fi vremea în București, Cluj Napoca sau Brașov.

Prognoza meteo 8 octombrie pentru București

prognoza meteo 8 octombrie bucurești
Vremea va fi în continuare rece în București

Cerul va fi în general noros în Capitală, unde maxima zilei va fi de 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu o putere de 18 kilometri, iar umiditatea va fi de 56% în aer. Nu sunt excluse fenomenele meteo precum lapovița sau burnița mai ales în nordul metropolei. Temperatura minimă va fi de 3 grade, conform ANM.

Vremea în Iași

vremea iași 8 octombrie
Ieșenii vor avea parte de o zi friguroasă

Temperatura maximă pentru Iași va fi de 12 grade mâine. Minima în capitala Moldovei va fi de doar 5 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt ceva mai scăzute (10%), însă cerul va fi mai toată ziua înnorat, iar temperatura resimțită în timpul zilei va fi mai mică, undeva la 7-8 grade.

Vremea în Cluj Napoca

vremea cluj
Cerul va fi în general noros mâine, la Cluj

Cu o minimă de doar un grad se vor trezi clujenii mâine dimineață. Deosebit de rece se anunță în orașul transilvan în cea de-a doua zi a acestei săptămâni. Maxima nu va depăși valoarea de 13 grade.

Vremea în Brașov

prognoza meteo 8 octombrie brașov
Brașovenii vor avea parte de ploi, lapoviță și ninsoare

Ploi și lapoviță se anunță mâine, toată ziua, în orașul de la poalele Tâmpei. Temperatura maxima va fi de doar 11 grade, iar minima va coborî până la 0-1 grad.

Vremea în Timișoara

vremea timișoara
Cer senin mâine la Timișoara

Cer senin la Banat mâine, semn că în această zonă se restrâng norii treptat. 15 grade Celsius vor avea locuitorii orașului traversat de râul Bega, iar minima va atinge 6 grade în timpul nopții.

Prognoza meteo 8 octombrie în Constanța

prognoza meteo 8 octombrie constanța
Deosebit de rece va fi la mare

Temperaturile vor fi cuprinse în Dobrogea între 8 și 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 29 de kilometri, iar din cauza brizei mării, la Constanța temperatura resimțită va fi mult mai mică, undeva la 8-9 grade Celsius. Cerul va fi înnorat în special în cea de-a doua parte a zilei cu șanse de precipitații de scurtă durată.

De altfel, ANM a emis o avertizare de vremea deosebit de rece în special pentru județele de deal și de munte pentru zilele de 8 și 9 octombrie. La munte va continua să ningă, iar frigul se va resimți puternic în localitățile de la poale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×