Procuror mort într-un accident! Soția lui este în stare gravă

Alex Năstase   
în Stiri mondene
15/10/2019, 08:19
Procuror mort într-un accident! Soția lui este în stare gravă GALERIE FOTO
Procurorul care a murit avea 53 de ani. Sursa foto - facebook

Un procuror din Teleorman a murit într-un accident înfiorător. Totul s-a petrecut luni seara, după ce mașina în care se afla bărbatul a lovit un tractor, pe drumul dintre localitățile Putineiu și Turnu Măgurele. În urma incidentului rutier au fost rănite două persoane, dintre care una avea să-și piardă viața. Din primele informații, este vorba despre Valentin Silviu Paraschiv, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

Procuror mort într-un accident!

După mai multe cercetări, polițiștii au stabilit că mașina în care se afla procurorul și soția acestuia a intrat în coliziune cu un tractor plin de baloți. Conform celor de la IPJ Teleorman rezultă faptul că pasagerul care a murit se afla pe locul din dreapta al mașinii și că soția procurorului a fost transportată la spital, necesitând îngrijiri medicale de urgență.

După impact, tractoristul a fugit, însă nu a ajuns prea departe. De o oră de căutări au avut nevoie polițiștii ca să-l găsească pe acesta. Bărbatul a declarat că ştia că circulă ilegal, însă nu avea mult de mers şi a considerat că nu se poate întâmpla nimic pe o distanţă de 200 de metri. Asta chiar dacă se afla pe un drum național, cu un tractor neînmatriculat şi o remorcă fără niciun fel de semnalizare.

Procuror mort într-un accident! Accident
Vinovatul a fugit de la locul accidentului. Sursa foto – facebook

Soția lui este în stare gravă

„Am fost alertați de mai mulți martori cu privire la un accident petrecut pe un drum național, mai exact între localitășile Putineiu și Turnu Măgurele. Echipele de intervenție ajunse acolo au ajutat la descarcerarea celor două persoane. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare pentru pasagerul aflat pe scaunul din dreapta al mașinii nu s-a mai putut face nimic, acesta murind la scurt timp.

Șoferul tractorului, cel din cauza căruia, cel mai probabil, s-a petrecut și accidentul a fugit. Acesta a fost în cele din urmă prins”, au transmis reprezentanți IPJ Teleorman

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×