Problemele de sănătate din cauza cărora Meghan Markle a vrut să plece din Anglia. Suferea foarte tare

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 15:54
Problemele de sănătate din cauza cărora Meghan Markle a vrut să plece din Anglia. Suferea foarte tare
Meghan Markle suferea atacuri de panică în ultimele luni de ședere în Londra. Sursa foto: captură iTV

Meghan Markle nu era fericită în Londra. Chiar dacă la fiecare eveniment al Casei Regale Britanice unde participa în calitate de ducesă afișa întotdeauna un zâmbet, sufletul ei plângea.

Meghan Markle a simțit Infernul pe pielea ei la Londra

Se pare că unul dintre motivele pentru care fosta ducesă de Sussex și-a dorit să plece din familia Reginei Elisabeta a II-a era chiar pericolul în care își punea zi de zi sănătatea.

Din cauza presiunii prea mari pe care o exercita funcția de membră a Casei Regale asupra sa, Meghan s-a confruntat foarte des, mai ales în perioada maternității, cu stări de anxietate și atacuri de panică. A realizat că această lume cu sânge albastru nu este de ea  și că i-a făcut mai mult rău decât bine, iar Prințul Harry, cel care o iubește ca pe ochii din cap, nu a ezitat să o urmeze, părăsind și el Familia Regală.

Fosta ducesă e acum fericită și se concentrează pe creșterea lui Archie

Una dintre sursele atacurilor de panică cu care se confrunta des era presa tabloidă și asaltul sufocant al paparazzilor oriunde mergea.

Meghan s-a simțit atacată, iar de foarte multe ori a refuzat să iasă din casă pentru că fotoreporterii nu-i dădeau pace dorind să mulgă orice ipostază cu ducesa pentru un titlu senzațional în ziarul de a doua zi.

Fosta actriță din serialul Suits și Prințul Harry se află acum în Statele Unite, acolo unde și-au luat viața de la zero, fără să mai depindă de banii contribuabililor britanici, devenind persoane cu totul independente.

Respectă, ca ceilalți americani, regulile stării de urgență în vila în care locuiesc în California. Recent, cei doi au telefonat-o pe Regină pentru a-i ura „La mulți ani” cu ocazia împlinirii a 94 de ani. Principala preocupare a lui Meghan Markle acum este creșterea băiețelului ei, Archie, și continuarea actelor caritabile, singura activitate care îi făcea plăcere ca ducesă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×