Probleme pentru toți clienții Băncii Transilvania! Sistemul de internet banking a picat din nou

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 16:14
Probleme pentru toți clienții Băncii Transilvania! Sistemul de internet banking a picat din nou
Sistemul de internet banking al Băncii Transilvania a picat din nou. Sursa foto: wall-street.ro

Probleme peste probleme pentru clienții Băncii Transilvania. După ce luni și vineri sistemul de internet banking a picat, astăzi, 18 decembrie, clienții băncii au avut din nou parte de o surpriză neplăcută. 

Nu se mai opresc problemele pentru Banca Transilvania

Vineri, 13 decembrie, și luni, 16 decembrie, sistemul de internet banking al Băncii Transilvania a picat. Problemele nu s-au încheiat pentru clienții bănci pentru că astăzi, 18 decembrie, Banca Transilvania a avut aceeași problemă.

Clienții băncii nu au acces online la banii lor deoarece sistemul este picat de câteva ore bune. Totodată, logarea în aplicația băncii este imposibilă pentru clienții BT, scrie stiripesurse.ro.

„Momentan sistenul BT 24 funcționează cu dificultăți, este posibil să aveți dificultăți la logare”, este mesajul cu care sunt întâmpinați clienții băncii de către operatorii call center. Din păcate, nu este vorba de mici dificultăți, ci logarea este practic imposibilă.

Sistemul de internet banking a picat și vineri, 13 decembrie

„BT24 Mobile Banking funcționează cu anumite intermitențe, având numărul mare de tranzacții în acelaşi timp. Suntem pe baricade, monitorizăm situația.

Alternativa pentru anumite operațiuni este BT Pay. Ne cerem scuze de neplăcerile create”, a fost mesajul pe care l-au transmis reprezentanții băncii la finalul săptămânii trecute, vineri, 13 decembrie.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook. Clienții băncii au reacționat imediat și s-au declarat nemulțumiți de această situație, mai ales că majoritatea așteptau să le intre salariile.

„Este greu pentru cei care sunt plecați, sunt șofer, aștept să îmi bage banii de azi dimineață, plus că sunt în așteptate la un service și nu pot plăți… sper să rezolvați cât mai curând!”

„Mai durează mult eu îmi aștept salariul lucrez în altă țara și normal intră în fiecare vineri la 11 dimineață acum nici nu mă pot conect la bt24 app?”;

Nu merge BT24. Ce se întâmplă?” sau„Care intermitențe că de dimineață nu merge deloc și nu pot semna plățile… Parcă v-a făcut siveco sau Ghiță aplicația, la naiba! Doar la casa de asigurări mai e la fel”, sunt doar câteva dintre mesajele clienților nemulțumiți.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×