Probleme pentru BRD. Banca anunță că o parte din servicii nu funcționează

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 18:02
Probleme pentru BRD. Banca anunță că o parte din servicii nu funcționează
BRD nu scapă de probleme. Sursa foto: adevarul.ro

După ce mai mulți angajați s-au autodenunțat la Parchet, pe motiv că au oferit diverse cadouri unor funcționari ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), cu scopul de a urgenta restituirea sumelor datorate de stat în contul plății concediilor medicale ale salariaților, BRD se confruntă de această dată cu probleme de natură tehnică.

Mai concret, serviciile de Internet şi Mobile Banking, precum şi aplicaţiile pentru dispozitive mobile întâmpină o serie de defecțiuni, după cum anunță reprezentanții băncii în cursul zilei de vineri, 29 noiembrie.

O parte din serviciile BRD nu mai funcționează

Stimaţi clienţi, Momentan, o parte dintre utilizatorii serviciilor de Internet şi Mobile Banking, MyBRD Net si MyBRD Mobile, întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor. Echipele noastre tehnice lucrează cu prioritate pentru remedierea acestor disfuncţionalităţi în accesarea serviciului. Vă cerem scuze pentru inconvenientele generate şi vă mulţumim pentru înţelegere. Vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei”, se arată în mesajul publicat de BRD Groupe Societe Generale pe pagina de Facebook.

Nu este pentru prima dată când banca se confruntă cu astfel de probleme tehnice. În urmă cu două luni, au fost semnalate o serie de defecțiuni  la plăţile cu cardul, atât la comercianţi cât şi online, unitatea bancară prezentându-și scuzele pentru inconvenient.

Plecare importantă din BRD

Reamintim că echipa BRD a pierdut un membru important, odată cu plecarea Adelei Jansen, directorul executiv de resurse umane, cu o vechime de 16 ani în cadrul băncii. În vârstă de 49 de ani, Jansen a terminat Facultatea de Automatică şi Calculatoare la Universitatea Politehnică din Bucureşti, iar la BRD a coordonat peste 8.000 de angajaţi.BRD-SocGen avea în 2018 un număr mediu de 6.854 de angajaţi, cu 1.194 mai puțini faţă de 2019, în timp ce cheltuielile de personal ale băncii româneşti cu capital francez s-au majorat în ultimul an, cu circa 11%.

Demisia acesteia vine în contextul problemelor legale din ultima vreme, după ce șapte angajați s-au autodenunțat la Parchet, pe motiv că au oferit cadouri mai multor funcționar ai CNAS. Astfel, aceștia încercau să urgenteze  restituirea sumelor datorate de stat băncii în contul plății concediilor medicale ale salariaților.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×