Probleme pentru Raluca Moianu în Grecia. A fost prinsă de furtuna supercelulară! Primele declarații

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 21:55
Probleme pentru Raluca Moianu în Grecia. A fost prinsă de furtuna supercelulară! Primele declarații
Raluca Moianu a trăit pe viu furtuna din Grecia. Vedeta a trecut prin clipe cumplite. Sursa foto: click.ro

Un ciclon devastator a măturat totul în cale în regiunea grecească Halkidiki, una dintre cele mai populare destinații de vacanță ale statului elen. Printre cei care au simțit pe viu furia naturii dezlănțuite se numără și Raluca Moianu. Marcată de experiența trăită, îndrăgita vedetă TV a imortalizat momentul, împărtășindu-le fanilor săi o fotografie care ilustrează perfect scenele cumplite.

Raluca Moianu a trăit pe viu furtuna din Grecia. Mesajul vedetei

Fotografia postată de vedetă surprinde o mică parte din urmările celei mai puternice furtuni care s-a abătut vreodată asupra regiunii grecești Halkidiki. În imagine se poate observa cum copacii smulși pur și simplu de vântul puternic au căzut peste mașinile turiștilor.

Eu am făcut această poză.Furtuna ne-a prins pe autostradă, în Sithonia.Nu am văzut în viața mea așa ceva și sper să nu mai am vreodată parte.Drumurile au fost blocate de copaci căzuți și intervențiile pompierilor au durat multe ore.Promit că data viitoare când plec să mă uit cu atenție la avertizările meteo. Acum e senin și sper să rămână așa. Acum suntem bine, dar recunosc că ne-am speriat rău alaltăieri! A fost înfricoșător, dar a trecut. Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine”, este mesajul scris de Raluca Moianu, pe contul personal de Facebook.

Raluca Moianu împreună cu soțul său, regretatul comentator sportiv Marius Ancuța. Sursa foto: adevarul.ro
Raluca Moianu împreună cu soțul său, regretatul comentator sportiv Marius Ancuța. Sursa foto: adevarul.ro

Raluca Moianu s-a luptat cu depresia

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi, iar zâmbetul pare să nu-i lipsească de pe buze, însă lucrurile nu au stat mereu așa. Decesul soțului său, cunoscutul comentator sportiv Marius Ancuța, răpus de o boală nemiloasă a afectat-o extrem de mult pe Raluca Moianu, aceasta ajungând chiar în pragul depresiei. Pentru a depăși momentul delicat, vedeta a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la serviciile unui psiholog.

Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţă de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă”, a  dezvăluit Raluca Moianu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×