Boala care l-a ucis pe fostul soț al Ralucăi Moianu! ”Marius al meu a luptat incredibil!”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
21/07/2018, 11:57
Boala care l-a ucis pe fostul soț al Ralucăi Moianu! ”Marius al meu a luptat incredibil!” GALERIE FOTO

Fostul soț al Ralucăi Moianu a fost răpus de o boală necruțătoare, despre care puțini știau. Acesta mergea periodic la Cluj pentru tratament, însă acolo și-a găsit în cele din ur,ă și sfârșitul. Din păcate, oricât au încercat, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Marius Ancuța, fostul soț al Ralucăi Moianu, a aflat că suferă de cancer pulmonar, anul trecut, potrivit  wowbiz.ro. De atunci, el mergea la Cluj pentru a se trata. Primele semne ale bolii sunt de multe ori ignorate de oameni:

  • pierderea în greutate
  • durere persistentă în piept sau care radiază în umăr
  • tuse persistentă care se agravează
  • oboseală persistentă inexplicabilă sau lipsă de energie
  • infecții pulmonare persistente
  • tuse care nu încetează nici măcar după două-trei săptămâni de tratament.

Boala care l-a ucis pe fostul soț al Ralucăi Moianu

Jurnalistul Narcis Drejan știa despre boala care l-a ucis pe soțul Ralucăi Moianu. El a povestit cât de grele au fost ultimele luni din viața colegului său.

Din noiembrie… decembrie, ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie… tot il incurajam, vorbeam cu el zi de zi…
«- Marius, hai ca trebuie sa-mi fac detartrajul ala, mai vino la o emisiune!»

«- Sunt la Cluj, my friend, dar ne vedem noi, ma operez, nu vreau sa-ti spun ce mi-au descoperit doctorii!»

De atunci, am tot sperat, Marius al meu a luptat incredibil, mi-a plans la telefon ca un copil, dar nu pentru viata asta de rahat, pentru fetita lui, pentru “my princess (n.r.: prințesa mea)», asa-i spunea.

Of, radeam de nemti, la Cupa Mondiala, apoi el imi spunea:

«- Lupt, my friend (n.r.: prietenul meu), am slabit asa de mult, ca te iau cand vrei la greutate…»

Si tot vorbeam cu el, avea asa o putere si nu credea ca poate fi doborat de nenorocita asta de boala! Pe Marius Ancuta l-am iubit, stateam ore in sir sa vorbim despre fotbal, politica, stomatologie…

Azi a plouat puternic, acum 9 zile am vorbit ultima data cu el, si abia mai vorbea… mi-a mai plans o data, si o amintea pe fetita lui…

Asa lovitura mi-a dat azi viata, asa lectie de maturitate… stiu ca fata lui ar fi vrut sa joace handbal, vorbisem sa o ducem la scoala Ramonei Farcau… aveam atatea planuri, my friend, nici acum nu mi-am facut detartrajul…

Mai tii minte cand mi-ai zis ca era un client in cabinet si avea in gura Rosia Montana, apoi se contrazicea cu tine ca tartrul ii tine dintii-n gura!

Marius al meu iubea viata, iubea snooker-ul, era respectat de marii jucatori ai lumii, venea aici si imi povestea despre toate nedreptatile din viata lui!

Dar mai nedrept decat ziua de azi, dragul meu, nu exista! Dumnezeu sa aiba grija de tine, pana cand ne vedem, sa-ti spun ce mai face Barcelona…”, a scris jurnalistul Narcis Drejan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×