Probleme pentru Cătălin Botezatu. A slăbit enorm după operație

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/10/2019, 20:24
Probleme pentru Cătălin Botezatu. A slăbit enorm după operație
Cătălin Botezatu nu scapă de probleme după operația dificilă pe care a suferit-o. Sursa foto: click.ro

Cătălin Botezatu a slăbit enorm după  operația complicată pe care a suferit-o la începutul lunii septembrie într-o clinică din Istanbul. Întors în țară, cunoscutul creator de modă spera să-și reia cât mai curând activitatea, însă va mai trebui să aștepte o perioadă, întrucât recuperarea s-a dovedit mai îndelungată decât s-ar fi așteptat toată lumea.

Cătălin Botezatu renunță la rubrica din emisiunea Teo Show

În aceste condiții, designerul s-a văzut nevoit să pună în așteptare toate proiectele pe care le avea în plan pentru următoarea perioadă, renunțând, totodată la rubrica sa din cadrul emisiunii Teo Show, prezentată de Teo Trandafir. De altfel, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, fostul jurat de la Bravo, ai stil a ținut să-și liniștească prietenii din mediul online în legătură cu starea sa de sănătate, recunoscând că va avea nevoie de o perioadă mai lungă  pentru a se reface complet după intervenția chirurgicală în urma căreia medicii turci i-au extirpat o tumoră descoperită la colon.

Sufeream foarte tare din punct de vedere fizic, deşi pozele de la mine de pe Instagram arătau altceva. Nu am trecut niciodată prin astfel de dureri. Tot ce vreau este să fiu sănătos şi să mă fac bine. E foarte greu când moartea îţi bate la uşă. Am trecut pe lângă moarte. Am oprit practic cancerul. (…) M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Acum sunt bine, sper să fiu și mai bine, sunt în perioada de recuperare. Îmi revin încet, dar sigur. Am făcut un nou control și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat! ”, a scris Cătălin Botezatu pe contul său de Facebook.

Cătălin Botezatu a slăbit enorm. Sursa foto: click.ro
Cătălin Botezatu a slăbit enorm. Sursa foto: click.ro

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul

Momentele cumplite prin care a trecut în ultima vreme l-au determinat pe „Bote” să ia o decizie radicală. Deși are doar 53 de ani, creatorul de modă și-a făcut deja testamentul, alegând să lase o bună parte din averea strânsă de-a lungul timpului oamenilor în vârstă aflați în nevoie.

De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×