Probleme pentru Andreea Mantea, în Turcia! „Îmi este dificil! Îmi lipsește”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/02/2019, 15:59
Probleme pentru Andreea Mantea, în Turcia! „Îmi este dificil! Îmi lipsește”
Andreea mantea duce dorul României, după 3 luni în Turcia

În prezent, Andreea Mantea se află în Turcia, unde filmează de zor pentru  „Puterea dragostei”, emisiune pe care o prezintă la postul de televiziune Kanal D. Frumoasa brunetă a împărtășit pentru Libertatea impresiile sale despre țara în care s-a mutat împreună cu fiul și cu bona acestuia, pe perioada filmărilor. Totodată, vedeta a vorbit deschis și despre problemele de adaptare cu care se confruntă, după 3 luni petrecute în Istanbul.

Andreea Mantea ne spune cum e viața în Istanbul
Andreea Mantea ne spune cum e viața în Istanbul

 

Nu știu dacă m-am adaptat 100%, încă îmi este dificil, dar Istanbul este un oraș superb, minunat! Aș vrea să rămân un turist veșnic, aici! Este greu, pentru că oricât de mult mi-ar plăcea, tot nu este acasă. Îmi lipsește casa mea, îmi lipsesc colegii, oamenii mei, limba mea… De aceea, încerc să vin cât de des pot în România. „Am văzut atât de multe locuri minunate în Istanbul, încât îmi este atât de greu în acest moment să aleg. Nu pot face un clasament al celor mai frumoase locuri de aici, toate au o însemnătate aparte, fiecare are ceva frumos. Recent, am ajuns la casa părinților’ lui Kemal (casa dintr-un serial care a fost difuzat la Kanal D, Dragoste infinită’ – n.r.). Îmi doream de mult să văd aceste locuri în care s-a filmat serialul. De asemenea, am fost și la restaurantele celebre din Istanbul, cu preparate care m-au făcut să trăiesc o experiență culinară de neuitat”, a mărturisit Andreea Mantea.

Andreea Mantea, în Turcia. Ce probleme de adaptare a întâmpinat

Fiind deja de trei luni în Istanbul, Andreea Mantea a dezvăluit că se gândește serios să învețe limba turcă și chiar a luat unele măsuri în acest sens: „Da, am luat câteva lecții de turcă”, a spus vedeta. În ceea ce privește mâncarea din Turcia,frumoasa  brunetă recunoaște că nu  poate rezista tentației de a gusta din deliciile locale: „Îmi este foarte greu să fac față, nu prea pot să mă abțin, mai ales de la dulciuri. Dar cred că am descoperit secretul: consum foarte multe ceaiuri și simt eu că acestea mă ajută să nu mă îngraș. Uite, un alt lucru de care mă bucur de când filmăm la Istanbul: soarele! Este un pic mai cald decât în România. Și cerul parcă are altă culoare aici. Nu am pomenit atâta frumusețe într-un singur loc, orașul acesta are câte puțin din toate”. 

Băiețelul Andreei Mantea este fascinat de Turcia
Băiețelul Andreei Mantea este fascinat de Turcia

 

Dacă Andreea Mantea întâmpină unele probleme de adaptare în Turcia, fiul său David nu pare să se afle într-o astfel de situație. Micuțul a început deja să îndrăgească viața din Istanbul, ba chiar și-a făcut și prieteni noi, chiar dacă o vreme i-a fost dor de casă,  după cum mărturisește bruneta: Cred că mai mult o dorea pe Lara, iubita lui de la grădinița din România, dar i-a trecut imediat, că a găsit o altă „Lara” la grădinița din Istanbul.  El s-a adaptat foarte repede la locurile de aici, cred că este mult prea mic ca să conștientizeze schimbarea”, a povestit Andreea Mantea, vizibil amuzată de noua „cucerire” a lui David.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×