Probleme pentru Andreea Bălan în Mauritius! A ajuns de urgență cu fetița cea mică la spital. Micuța a fost anesteziată

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 13:04
Probleme pentru Andreea Bălan în Mauritius! A ajuns de urgență cu fetița cea mică la spital. Micuța a fost anesteziată GALERIE FOTO
Andreea Bălan a ajuns în spital cu fetița cea mică. Sursa foto - hepta.ro

Probleme pentru Andreea Bălan în Mauritius! Vedeta a mers în vacanță, dar a avut parte de o aventură nu tocmai plăcută. A ajuns de urgență cu fetița cea mică la spital, în urma unei enterocolite. Medicii au fost nevoiți să o anestezieze pe micuță pentru a-i putea face tratamentul.

Probleme pentru Andreea Bălan în Mauritius!

Andreea Bălan a plecat în urmă cu doar câteva zile în vacanță în Mauritius. Trebuia să fie un concediu de poveste după ce vedeta a traversat un an greu. A avut parte de clipe dificile la naștere și lucrurile negative nu se opresc aici .

Nu a fost singurul moment greu pe care Andreea Bălan l-a trăit în 2019. În urmă cu ceva timp, aceasta a ajuns de urgență la spital, de asemenea, cu fetița cea mică, după ce aceasta nu a mai putut să respire.

A ajuns de urgență cu fetița cea mică la spital

Fericirea nu a ținut prea mult nici în Mauritius. Andreea Bălan a fost nevoit să treacă din nou prin momente de coșmar. Interpreta a povestit pe o rețea de socializare că a fost nevoită meargă de urgență la spital cu Clara Maria.

Micuței i s-a făcut rău și a avut stări de vomă serioase. Andreea Bălan și soțul ei au mers la cel mai apropiat spital, unde medicii i-au internat pentru o noapte.

Diagnosticul nu a fost unul prea ușor. Medicii i-au transmis că fetița are enterocolită. Mai mult de atât, nici Ella, fetița mai mare nu era prea bine. În urmă cu puțin timp și ea a avut aceleași stări ca surioara sa.

Fosta componentă a trupei Andre a povestit că nu a fost deloc impresionată de spitalul din Mauritius. De altfel, medicii se pare că au reușit cu multă greutate să-i găsească celei mici vena pentru a-i acorda primul tratament.

Pentru că nu au putut să facă acest lucru, doctorii au luat decizia să o anestezieze pe micuță pentru a nu avea parte de o experiență traumatizantă.

În cele din urmă, Clara Maria și-a revenit și, conform informațiilor oferite de Andreea Bălan, micuța are parte de tratamentul perfect.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×