Andreea Bălan, cu abdomenul la vedere la opt luni după ce a fost operată – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/11/2019, 15:51
Andreea Bălan, cu abdomenul la vedere la opt luni după ce a fost operată – Foto GALERIE FOTO
Andreea Bălan a trecut prin momente critice din punct de vedere medical la începutul acestui an. Sursa foto: Instagram

În urmă cu opt luni, cântăreața Andreea Bălan a fost supusă unor intervenții chirurgicale dificile după ce a născut-o pe cea de-a doua ei fetiță cu complicații. În timpul operației de cezariană, vedeta a făcut stop cardiorespirator, iar apoi a fost dusă la reanimare și ulterior operată. Artista a crezut că nu va mai prinde a doua zi, dar un miracol a salvat-o atât pe ea cât și pe bebelușa ei, Clara.

Andreea Bălan, cu abdomenul la vedere

După aproape un an de la cel mai complicat moment din viața ei, Andreea Bălan și-a arătat abdomenul. Acesta e complet refăcut și abia se mai văd urmele cicatricilor. Vedeta a postat o fotografie din timpul repetițiilor de la emisiunea Te cunosc de undeva, iar fanii nu au putut să nu remarce că are abdomenul perfect. După cum se știe, muziciana s-a reapucat de cântat și de dansat după ce a născut, reunindu-se cu fosta ei colegă de trupă, Andreea Antonescu.

Solista trupei Andre nu a explicat cum de a reușit să fie atât de în formă la doar opt luni de la momentul critic din punct de vedere medical. „Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat în stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu 5 minute înainte”, declarase recent vedeta la Antena 1, conform libertatea.ro.

Bălan a fost în trupă cu Antonescu

Andreea Bălan este una dintre cele mai de succes artiste din România. Cântăreața a devenit cunoscut la finalul anilor 90 cu trupa Andre, iar după câțiva ani de succes, Bălan s-a despărțit de Andreea Antonescu și a urmat o carieră solo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×