Probleme de sănătate pentru fiica Andreei Bălan. Cântăreața s-a dus de urgență la medic cu micuța Clara

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/06/2019, 15:51
Probleme de sănătate pentru fiica Andreei Bălan. Cântăreața s-a dus de urgență la medic cu micuța Clara GALERIE FOTO
Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital cu micuța Clara după s-a deshidratat din cauza unei enterocolite Sursa foto: facebook.com

Cântăreața, Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital după ce micuța Clara Maria, bebelușul de 3 luni nu a mai urinat de 12 ore. Artista a sunat medicul pediatru care i-a recomandat să meargă de urgență la spital fiindcă suspecta că, micuța suferă de deshidratare cauzată de enterocolită.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital cu micuța Clara, fiica de doar 3 luni

Artista s-a panicat după ce micuța Clara nu a mai urinat de 12 ore. Alarmată, Andreea Bălan și-a sunat pediatra care i-a recomandat să meargă de urgență la spital pentru că, suspecta că, bebelușul este deshidratat, cauza fiind o enterocolită. Cântăreața a plecat cu bebelușul și soțul, actorul George Burcea.

În drum spre spital, micuța Clărița, așa cum o numește artista a reușit să urineze, mai mult decât dacă ar fi urinat în ultimele 12 ore. La spital, bebelușului i s-a făcut o perfuzie de rehidratare și cei trei au plecat acasă. Vedeta a povestit toată peripeția într-un vlog.

„Mergem la doctor cu Clărița pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Când am venit la șapte și jumătate acasă, mama mi-a zis: „Vezi că n-a făcut de câteva ore”. Și azi, la șase dimineața, când i-am dat să mânănce, pampersul nu era ud. Un bebeluș să nu facă pipi 12 ore, e nasol. Și pediatra mi-a zis: „Atunci vino repede la spital”,  a dezvăluit artista într-un vlog, publicat pe canalul ei de YouTube.

Cântăreața a fost la un pas de moarte la nașterea micuței Clara Maria
Cântăreața, Andreea Bălan a ajuns la spital după ce micuța Clara nu a urinat timp de 12 ore. Bebelușul s-a deshidratat din cauza unei enterocolite
Sursa foto: facebook.com

Cântăreața a trecut prin momente cumplite la nașterea celui de-al doilea copil, Clara Maria

Artista, Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite la nașterea micuței Clara Maria. Cântăreața a suferit un stop cardiorespirator, o consecință a emboliei amniotice. Din păcate, în urma celor trei intervenții chirurgicale cântăreața a suportat dureri foarte mari și a primit o veste care a întristat-o.

Ultima intervenţie a fost cea mai grea. Nexistând cateter, ci doar o anestezie pe venă şi o operaţie complicată, când m-am trezit m-a durut cum nu m-a durut vreodată în viaţă. S-a curăţat şi ultimul hematom. Am stat 24 de ore la terapie Intensivă […] Am slăbit este adevărat, dar burtică mai am. Nu s-a retras. Copii, practic nu cred că mai pot avea…”, a declarat artista, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×