Pro TV, anunţ de ULTIMA ORĂ! Când începe serialul Vlad, sezonul 2

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
26/08/2019, 13:41
Pro TV, anunţ de ULTIMA ORĂ! Când începe serialul Vlad, sezonul 2
Serialul Vlad, sezonul 2, din 9 septembrie, la PRO TV. Sursa foto: PRO TV

Pro TV a anunțat când începe serialul Vlad, și anume, sezonul 2 va debuta luni, 9 septembrie, de la ora 20:30, înainte de celebrul reality culinar, Masterchef. Povestea personajului interpretat de Adrian Nartea va continua să îi captiveze pe telespectatori cu noi episoade care mai de care mai palpitante. Cel puțin așa anunță producătorii și scenariștii serialului.

Serialul Vlad, sezonul 2, din 9 septembrie, de la ora 20:30

Vlad e gata să își ducă planul răzbunării până la final. Acesta, prins într-un triunghi amoros, va juca rolul de protector cu privire la cele două femei din viața lui, Delia și Iulia. Personajele vor fi puse în situații limită, situații de viață și de moarte. Jesus del Cerro, regizorul serialului Vlad, spune că adevărata dramă și acțiune abia de acum începe.

Acesta a declarat pentru site-ul PRO TV că primele 13 episoade din primul sezon au fost o nimica toată față de ceea ce urmează. Din distribuția noului sezon vor face parte și Elvira Deatcu, actriță cunoscută pentru telenovelele de la Acasă TV, dar și Anda Sârbu. Noile personaje feminine interpretate de cele două actrițe vor avea roluri decisive în ceea ce îl privește pe protagonist.

serialul vlad sezonul 2
Elvira Deatcu va fi Delia în cel de-al doilea sezon. Sursa foto: PRO TV

Vlad, sezonul 2: La ce surprize se pot aștepta fanii producției

„Este foarte multă muncă în spatele camerelor, dar în momentul în care vedem rezultatele, realizăm că tot efortul depus a dat roade. Ne bucurăm nespus că sezonul 2 vine cu noutăți în distribuția noastră, cum ar fi Elvira Deatcu și Anda Sârbei, care joacă roluri cheie în povestea lui Vlad. De asemenea, Anghel Damian, care a trecut și la masa de scris și este scenarist în noul sezon”, a declarat regizorul del Cerro cu privire la Vlad – sezonul 2.

„M-a bucurat foarte tare vestea că voi juca în VLAD. E un sentiment pe care nu-l pot explica. Am fost foarte bine primită de echipă, chiar de la ultima probă pe set, deși era doar o probă și nu știau dacă eu voi lua rolul. Am avut emoții la început, dar m-au integrat imediat în familia lor”, a declarat Anda Sârbei, cea mai nouă ”achiziție” PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×