PRO TV, amendat de CNA din cauza limbajului lui Florin Călinescu: „Prezintă un pericol pentru minori”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/04/2020, 15:36
PRO TV, amendat de CNA din cauza limbajului lui Florin Călinescu: „Prezintă un pericol pentru minori”
Limbajul lui Florin Călinescu a adus pentru PRO TV o amendă de 25.000 de lei. Sursa foto: captură PRO TV

PRO TV a primit amendă de la CNA din cauza limbajului colorat al lui Florin Călinescu de la Românii au talent. Contravenția primită de postul de pe Pache Protopopescu este de 25.000 de lei, motivul principal invocat fiind protejarea minorilor.

PRO TV, amendă de 25.000 de lei de la CNA

Dorina Rusu de la CNA a declarat, potrivit paginademedia.ro, că actorul care face parte din juriul show-ului de talente ar trebui să își controleze nițel limbajul, căci la emisiune se uită foarte mulți copii.

„Astfel de discuții pot fi, poate, așteptate la iUmor, dar la Românii au talent, care e emisiunea cu cea mai mare audiență în rândurile copiilor, părinții își lasă copilul pentru că nu se așteptă să se audă astfel de discuții. Emisiunea nu prezintă, teoretic, un pericol pentru un minor, dar uite că prezintă”, a spus Herjeu, un alt membru CNA, cel care a propus, de altfel, amenda de 25.000 de lei.

Comentariile pentru care PRO TV a primit amenda de 25.000 de lei sunt în majoritate cu tentă sexuală, unele dintre ele explicite, altele insinuând anumite acțiuni.

Herjeu, CNA: „Nu este prima dată”

„Am inițiat o partidă de sex la ora trei și zece și când mi s-a părut că mi-am făcut datoria era două și un sfert”, este unul dintre comentariile care au atras atenția CNA.

„Nu știu, am senzația că o să se întâmple ceva grandios”, a spus Mihai Petre înaintea unei reprezentanții, la care Călinescu a răspuns: „Mi se scoală mie…”.

De asemenea, în dialogul purtat cu concurenții, actorul-jurat a intrat în tot felul de detalii intime despre viețile sexuale ale acestora, lucru care din nou  nu a fost pe placul celor de la CNA.

„În privința limbajului, care spuneți că e filtrat, oare cum e acel limbaj nefiltrat? Nu este prima dată, eu am încercat să vă atrag atenția asupra scăpărilor lui Călinescu, dar se pare că nu a interesat pe nimeni și de aia s-a ajuns la astfel de discuții în platou, despre cum face sex Mihai Petre”, s-a arătat indignat Radu Herjeu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×