Pro TV aduce Masked Singer România! Horia și Codin Maticiuc, printre membrii juriului

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
26/02/2020, 21:03
Pro TV aduce Masked Singer România! Horia și Codin Maticiuc, printre membrii juriului
Știm cine sunt jurații emisiunii Masked Singer de la Pro Tv. Sursa foto: protv.ro

Masked Singer, proiectul cu care Pro TV și-a propus să cucerească audiențele în această primăvară începe să prindă contur. La începutul anului, reprezentanții postului din Pache Protopopescu au anunțat oficial achiziționarea formatului original din Coreea care presupune, în linii mari, ca un număr de 12 celebrități să evolueze pe scenă costumate din cap până în picioare, iar juriul trebuie să ghicească cine se află în spatele măștilor.

Pro Tv a anunțat cei patru jurați ai show-ului Masked Singer

Dar știm că sunteți curioși să aflați cine sunt cei patru jurați care își vor asuma această misiune dificilă, așa că nu vom mai prelungi suspansul, pentru că grupul Pro le-a dezvăluit identitatea printr-un comunicat publicat în cursul zilei de miercuri. Ei bine, este vorba despre Horia Brenciu, Inna, Ana Morodan și Codin Maticiuc.

Cât despre procesul de producție a unui astfel de show, acesta este extrem de anevoios și presupune un set de reguli stricte pe care vedetele din spatele măștilor trebuie să le respecte cu sfințenie. Spre exemplu, pe toată durata filmărilor, concurenții nu pot avea asupra lor telefoanele mobile, iar în drum spre platoul de filmare vor purta măști reflectorizante, cu scopul de a nu fi recunoscute. Nu vor lipsi, însă, nici dublurile care să îi inducă în eroare pe telespectatori până în momentul demascării, când vedeta respectivă va părăsi competiția.

Ce spun jurații despre proiectul Masked Singer. Codin Maticiuc, surpriza pregătită de Pro TV

Chiar dacă a cunoscut celebritatea datorită aparițiilor din mediul online, Ana Morodan nu este deloc străină de lumea televiziunii, mai ales că a participat în sezonul doi al emisiunii Asia Express, unde a făcut echipă cu Adrian Teleșpan. De data aceasta, frumoasa blondină va trebui să intre în pielea unui detectiv veritabil, întrucât vedetele costumate din cap până în picioare nu sunt deloc ușor de ghicit. Vă veți convinge de acest lucru în foarte scurt timp, promite Ana.

E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectaculos, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”, a dezvăluit primul blogger de stil din România.

Inna este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, care a susținut de-a lungul timpului peste 300 de concerte pe scenele din întreaga lume. La Masked Singer intră în rolul de detectiv și va încerca să-și folosească toate abilitățile pentru a descoperi celebritățile din spatele măștilor.

Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie„, a spus frumoasa cântăreață.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc  este cu siguranță surpriza din echipa juriului noului show cu măști pregătit de Pro TV. Autor de bestseller, „bad boy” și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România, acesta va încerca să afle identitatea concurenților inclusiv prin prisma informațiilor pe care le deține despre numele mari din showbiz-ul românesc și nu numai.

Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de detectiv și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!„, a spus Codin Maticiuc.

Horia Brenciu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România. În plus, de-a lungul anilor, a descoperit o mulțime de voci incredibile din postura de antrenor la Vocea României, adjudecându-și în două rânduri mult râvnitul trofeu.

Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii„, a spus Horia Brenciu despre implicarea în show-ul Masked Singer România.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×