Prințul William nu mai poartă verigheta și nu are legătură cu măsurile de protecție sanitară

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/05/2020, 17:44
Prințul William nu mai poartă verigheta și nu are legătură cu măsurile de protecție sanitară
Prințul William nu poartă verighetă, iar Casa Regală a transmis un comunicat pentru a lămuri motivul. Sursa foto: BBC/ preluare hepta.ro

Prințul William nu mai poartă verighetă de ceva timp, iar motivul nu are legătură cu măsurile de protecție sanitară la care au ajuns multe celebrități, inclusiv din România, în contextul pandemiei de coronavirus.

Prințul William nu poartă verighetă. Comunicatul de la Casa Regală

Ducele de Cambridge nu a mai fost văzut cu verighetă din ziua nunții cu Kate Middleton, și nu ne referim aici la evenimentele publice, unde sunt obligați oarecum de protocolul Casei Regale să arate unitate.

În timpul lui liber, dar chiar și la anumite evenimente a căror importanță nu a fost una deosebită, William a fost văzut deseori fără verighetă.

Conform presei tabloide din Marea Britanie, singurul motiv pentru care acesta nu o poartă este pentru că nu e un mare fan al bijuteriilor și îl deranjează prezența inelului pe deget.

Kate poartă un inel care îi aparținea Prințesei Diana

Mai mult, publicația spaniolă lecturas.com scrie că William ar fi avertizat-o pe Kate că, exceptând ziua nunții, nu va purta niciodată inelul.

Pentru evitarea oricăror tipuri de speculații, Palatul Buckingham a fost nevoit să emită un comunicat de presă în care să explice de ce William nu poartă verigheta niciodată.

„Nu este un bărbat pasionat de bijuterii. Niciodată nu a avut vreuna. Este doar o chestiune de preferință personală”, au transmis comunicatorii de la Casa Regală Britanică în legătură cu acest subiect care a dus inclusiv la ideea că nu s-ar mai înțelege cu soția ori că ar fi divorțat în secrete. Nici gând!

De cealaltă parte, Kate este o mare iubitoare de bijuterii. Ea le poartă mai mereu, iar verigheta ei, din safir și diamante fine, stă tot timpul pe degetul inelar. Inelul pe care îl poartă ducesa de Cambridge nu este special doar pentru că este cel pe care i l-a pus pe deget William în ziua nunții, ci pentru că a aparținut regretatei Prințese Diana.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×