Kate Middleton, scrisoare emoționantă trimisă unui spital pentru copii: „Vă rog să aveți grijă de voi”

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/04/2020, 13:47
Kate Middleton, scrisoare emoționantă trimisă unui spital pentru copii: „Vă rog să aveți grijă de voi”
Kate Middleton este alături de medicii englezi aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul. Sursa foto: hepta.ro NEWS EDITORIAL USE ONLY. NO COMMERCIAL USE (including any use in merchandising, advertising or any other non-editorial use). This photograph is provided to you strictly on condition that these conditions and restrictions will apply (and that you will pass these on) to any organisation to whom you supply it. All other requests for use should be directed to the Press Office at Kensington Palace in writing. The photographs must not be digitally enhanced, manipulated or modified in any manner or form and must include all of the individuals in the photographs when published. Not for use after 31st December 2020, without prior permission from Kensington Palace.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a trimis o scrisoare emoționantă unui spital pentru copii din Anglia, unde sunt tratați pacienții asimptomatici de coronavirus.

Kate Middleton, mesaj de încurajare pentru medicii unui spital londonez

Soția Prințului William este alături de medicii aflați în prima linie, cărora a avut să le adreseze numai cuvinte de laude și încurajări pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Scrisoarea care a ajuns la Spitalul Evelina din Londra a fost publicată de presa britanică, iar reacțiile englezilor nu au întârziat, aceștia aplaudând gestul formidabil făcut de ducesă.

În respectivele rânduri, Kate Middleton îi asigură pe angajații spitalului că este la curent cu tot ce se întâmplă și că, indiferent de personalul medical, că e din linia întâi sau undeva în umbră, merită toate încurajările din lume.

„Vă scriu asta pentru a ști cât de mult mă gândesc la întreaga echipă a spitalului Evelina în timpul acestei perioade extrem de dificile. Este îmbucurător să aflu că spitalul funcționează în continuare și reușește să trateze copiii bolnavi în aceste circumstanțe epuizante. Sunteți un exemplu inspirațional și știu că veți fi acolo pentru aceste familii, așa cum ați fost întotdeauna”, își începe scrisoarea Kate Middleton, potrivit dailymail.co.uk.

„Întreaga țară vă sprijină”

„Întâmpinați acum presiunea suplimentară de a trata pacienți adulți cu Covid-19, dar este un testament al dedicării voastre și al faptului că faceți tot ce vă stă în putință pentru ca fiecare pacient să aibă parte de cel mai bun tratament”, a adăugat una din cele mai iubite figuri ale Casei Regale Britanice.

„Indiferent dacă vă aflați în prima linie sau în culise, va trebui să gestionați această presiune și să aveți grijă atât de viața voastră profesională, cât și de cea personală. Vă rog să aveți grijă de voi și de ceilalți și să știți că întreaga țară vă sprijină”, a scris în final ducesa de Cambridge.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×