Prinţul Albert de Monaco, depistat pozitiv cu coronavirus! Comunicatul oficial al Casei Regale

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 17:05
Prinţul Albert de Monaco, depistat pozitiv cu coronavirus! Comunicatul oficial al Casei Regale
Prinţul Albert de Monaco, depistat pozitiv cu coronavirus! Comunicatul oficial al Casei Regale Monaco State Minister Serge Telle., Image: 507155384, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Splash / Profimedia

Prinţul Albert de Monaco a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Casa Regală a emis un comunicat oficial prin care susţine că Prinţul a contractat virusul la începutul acestei săptămâni. 

Prinţul Albert de Monaco, depistat pozitiv cu coronavirus!

În comunicatul oficial emis de Casa Regală se arată că Prinţul beneficiază de tratament din partea specialiştilor de la spitalul Princesse Grace, însă că oficialul statului îşi continuă munca din biroul aflat în apartamentul său.

VEZI COMUNICATUL AICI: 

Prinţul Albert de Monaco şi-a început domnia în 2005

El se află în legătură permanentă cu membri din cabinetul său, de Guvern şi colaboratorii săi, se arată în comunicatul emis pe Twitter de Casa Regală din Monaco. De asemenea, Prinţul Albert le cere oamenilor săi să evite cât mai mult contactul social şi să rămână în case.

Casa Regală a anunţat că starea de sănătate a Prinţului Albert de Monaco este monitorizată constant şi că va difuza în permanenţă informaţii despre felul în care se simte conducătorul statului Monaco.

Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi-a început domnia în 6 aprilie 2005, fiind una dintre cele mai bogate capete încoronate din lume cu o avere estimată la 1 miliard de dolari, cu proprietăţi şi pământuri în Monaco şi Franţa.

În România s-au înregistrat 277 de îmbolnăviri

În mod surprinzător, în statul Monaco s-au înregistrat doar 7 cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, iar cu Prinţul Albert de Monaco, micuţul stat a ajuns la 8 cazuri, la o populaţie care numără puţin peste 38.000 de oameni.

În România s-au înregistrat până în acest moment 277 de îmbolnăviri de coronavirus. 25 dintre pacienţi s-au vindecat şi din fericire niciunul dintre ei nu a decedat, patru fiind internaţi însă la terapie intensivă.

Ţara noastră se află în stare de urgenţă, care a fost decretată de preşedintele României, Klaus Iohannis, până pe data de 14 aprilie. În acest interval şcolile şi universităţile vor rămâne închise şi oamenilor li se recomandă să rămână în case.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×