Prințesa Lia are o fată din altă căsătorie. Cum arată Melia Belli, la 45 de ani

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/02/2019, 10:07
Prințesa Lia are o fată din altă căsătorie. Cum arată Melia Belli, la 45 de ani GALERIE FOTO
Printesa Lia mai are un copil, din prima casatorie

Prințesa Lia este un personaj învăluit în mister. Alături de Prințul Paul Labrino formează un cuplu foarte frumos și apreciat în lumea mondenă din România. Cei doi s-au aflat în centrul atenției în urmă cu opt ani, când Prințesa Lia a născut un băiețel, deși avea 56 de ani, o vârstă destul de înaintată.

Cu toții au felicitat celebrul cuplu pentru copil, iar nașii de botez ai micuțului Carol Ferdinand au fost chiar președintele României din acea vreme, Traian Băsescu, și soția sa, Maria. Ceea ce nu se știa însă este faptul că Prințesa Lia nu era la primul ei copil.

Prințesa Lia a mai avut un copil, dar și o sarcină pierdută într-un mod violent

Prințesa Lia, pe numele de fată Lia Georgia Triff, s-a născut pe 23 februarie 1949, la Naval Station Great Lakes, în Statele Unite și a căpătat titlul nobil în urma căsătoriei cu Prinţul Paul Lambrino.

Prințesa este pe jumătate româncă, după mamă, și pe jumătate americancă, după tată. La vârsta de 25 de ani, Prințesa Lia s-a căsătorit cu un avocat foarte bogat și cu 39 de ani mai mare ca ea, pe nume Melvin Belli. Mariajul celor doi a durat 16 ani, în urma acestuia rezultând Melia Belli, unica lor fiică, astăzi în vârstă de 45 de ani.

Printesa Lia are o fiica in varsta de 45 de ani

Căsnicia prințesei Lia cu primul soț, Melvin Belli, a fost plină de scandaluri, după cum s-a aflat la procesul de divorț intentat de Lia soțului ei. Melvin a acuzat-o pe soția sa, pe care o numea „La Trampa”(Capcana), că l-a înșelat în repetate rânduri și că i-a omorât câinele, însă în urma partajului Prințesa Lia s-a ales cu suma de 15 milioane de dolari.

Prințesa Lia și Paul Lambrino, probleme cu legea

Ulterior, Lia l-a cunoscut pe Paul la o gală UNICEF din Londra și cei doi s-au căsătorit în anul 1995, la Mânăstirea Caşin din Bucureşti. Trei ani mai târziu, Prințesa Lia a pierdut o sarcină cu doar câteva zile înainte de naștere, după ce a fost lovită intenționat în burtă de un necunoscut, pe Aeroportul din Miami, chiar pe scările rulate. Prințesa Lia a căzut și a pierdut sarcina, dar și doi dinți. Agresorul nu a fost identificat niciodată, scrie unica.ro.

Celebrul cuplu s-a aflat recent într-un scandal de proporții, după ce Paul Lambrino a fost acuzat de trafic de influență şi spălare de bani într-un proces de retrocedare abuzivă a unor terenuri din Ilfov și a fost arestat la domiciliu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×