Cadou de nuntă cu tradiție primit de Prințul Nicolae, din partea Prințului Paul!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
29/09/2018, 00:02
Cadou de nuntă cu tradiție primit de Prințul Nicolae, din partea Prințului Paul!
Printul Nicolae a primit un cadou de nunta cu traditie din partea Printesei Lia si a Printului Paul

Ce cadou de nuntă a primit fostul principe Nicolae și mireasa lui, de la Prințul Paul al României și soția sa, Prințesa Lia! Prințul Nicolae și Alina-Maria Binder se căsătoresc la sfârșitul acestei săptămâni, iar cadourile au început să sosească!

Se pare că Prințul Paul și Prințesa Lia nu vor lua parte la fericitul eveniment din familia prințului Nicolae, însă aceștia au trimis un cadou special, cu tradiție, pentru tinerii care își vor uni destinele, duminică, la Sinaia.

Cadoul de nuntă respectă tradiția familiei regale Hohenzollern

”Conform unei tradiții respectate în cadrul familiei regale Hohenzollern, la orice eveniment special vinul românesc se consumă alături de vinurile germane. Din acest motiv, Prințul Paul al României și Prințesa Lia au ales să le trimită celor doi viitori soți o sticlă de vin de colecție, de origine germană. Remarcat pentru savoarea și mirosul aparte, sticla de vin a beneficiat și de un ambalaj special, o eșarfă vintage, marca Hermes-Paris”, au precizat Prințul Paul și Prințesa Lia, într-un comunicat.

Cadoul pentru tinerii căsătoriți este însoțit de un mesaj de felicitare, semnat de Prințul Paul și de soția acestuia.

„Nicolae și Alina-Maria,

Vă dorim să fiți la fel de fericiți pe parcursul căsătoriei voastre, precum suntem eu și Prințul Paul după 22 de ani.

Conform tradiției Familiei noastre, respectată în cadrul anumitor evenimente speciale, vinurile românești se consuma alături de vinurile germane. Johann Hohenzollern ne-as spus că obiceiul aparținea lui Carol I și Elisabetei.

Acum, suntem în Londra, iar duminică vom avea o întâlnire specială cu comunitatea românilor de aici. Ne vom gândi la voi.

Lia, Prințesa a României”

În această lună, Prințesa Lia și Prințul Paul au sărbătorit 22 de ani de căsătorie.

Citește și Mama Prinţului Nicolae, vorbe grele la adresa fiului său, după ce acesta a făcut scandal la uşa Regelui Mihai

Citește și Radu Duda a primit peste 10 miliarde lei de la Guvernul Romaniei, intre 2002 si 2006

Fostul principe Nicolae face nunta cu Alina Maria Binder în data de 30 septembrie, la Sinaia. Pe 1 august 2015, Casa Regală a anunțat excluderea Principelui Nicolae din linia de succesiune și retragerea titlului de ‘Principe, care îi fusese atribuit lui Nicolae în anul 2010. Despre nepotul regelui Mihai s-a aflat că s-a căsătorit civil, în secret, cu Alina Maria Binder anul trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×