Primul interviu cu românul infectat cu noul coronavirus: Nu am mâncat de ieri, de la ora 4. Până acum nu a venit doctorul la mine

Primul interviu cu românul infectat cu noul coronavirus: Nu am mâncat de ieri, de la ora 4. Până acum nu a venit doctorul la mine
Primul interviu cu românul infectat cu noul coronavirus: Nu am mâncat de ieri, de la ora 4. Până acum nu a venit doctorul la mine. Sursa foto: Hepta

Romînul infectat cu noul coronavirus a acordat primul interviu, de pe patul de spital, în care spune că se simte bine, dar nu știe de unde ar fi putut contacta virusul.

Românul infectat cu coronavirus a dat primul interviu

România TV a publicat, în exclusivitate, primul interviu cu românul infectat cu noul coronavirus, prin care tânărul spune că nu a avut contact direct cu italianul infectat cu noul agent patogen și nici nu prezintă simptome.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mai mult, bărbatul spune că  nu ia un tratament anume, ba, mai mult, a luat o singură pastilă.

Pacient: Mă simt bine, adică nu am avut niciodată nimic. Adică, nu am avut niciodată ceva, să mă simt rău.

Reporter: Am înțeles. Adică nu ai nici febră, nicio problemă.

Pacientul nu urmează niciun tratament

Pacient: Nu am nimic. Nici febră, nici dureri în gât, nici dureri musculare.

Reporter: Asta e bine. Urmezi vreun tratament acolo?

Pacient: Au luat analizele. Au luat sângele. Atât. Momentan, nimic.

Reporter: Nu faci un tratament anume, să îți dea pastile sau altceva.

Pacient: Am luat o pastilă azi-dimineață sau nu știu exact acum cât timp. Nu am mâncat de ieri, de la ora 4.

Reporter: Probabil te-ai speriat și foarte tare…

Pacient: Da. Am fost speriat așa, de dimineață. Aseară am fost mai tare speriat. Dar eu nu am nimic, nu am nicio chestie.

Reporter: Medicii ți-au explicat despre ce e vorba? Că nu e chiar atât de grav?

Pacient: Da, da, da. Eu nici măcar nu am vorbit cu italianul acela. Doar l-am văzut, dar la o distanță de vreo 30 de metri. În rest, nu m-am apropiat de el, nu am vorbit cu el, nimic.

Reporter: De-asta te-am și sunat, să spui tu ce s-a întâmplat. Lumea spune că tu l-ai atins, că ai intrat în contact cu el. E adevărat?

Pacient: Nu l-am atins, nu am făcut absolut nimic. Nu s-a apropiat de mine. A fost la o distanță de 20-30 de metri.

Reporter: Asta se întâmpla în hală?

Pacient: Eu eram în hală, iar italianul era prin curte cu fratele meu, Ovidiu. Apoi au plecat la primărie. Nu știu pe unde s-au dus ei. Habar nu am. Eu am scos capul afară, l-am văzut pe italian, apoi el a plecat cu Ovidiu și nu l-am mai văzut nici în ziua de azi. Habar nu am. Acest italian stătea prin curte cu patronul meu, apoi nu l-am mai văzut.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×