Primul antrenor al Simonei Halep, de urgenţă la spital. Nicuşor Ene ar fi în stare gravă după un infarct

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 20:01
Primul antrenor al Simonei Halep, de urgenţă la spital. Nicuşor Ene ar fi în stare gravă după un infarct GALERIE FOTO
Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct. Sursa foto: digisport.ro

Vești triste pentru Simona Halep! Primul său antrenor, cel care a introdus-o pe Simona Halep în lumea tenisului de câmp, a suferit un infarct și a ajuns cu elicopterul Smurd la București! Medicii din Constanța au stabilit că Nicușor Ene se află într-o stare foarte gravă și l-au transferat la Spitalul Universitar din București!

Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct

Medicii din Capitală i-au montat imediat lui Nicușor Ene un stent, dar starea de sănătate a antrenorului este în continuare una foarte gravă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire.

Conform informațiilor wowbiz.ro, Nicușor Ene a fost cel care, în școală, i-a descoperit talentul sportiv al Simonei Halep și, de-a lungul timpului, a îndemnat-o să își urmeze visul de a deveni jucătoare profesionistă de tenis.

Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct
Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct. Sursa foto: wowbiz.ro

Colaborarea dintre Nicușor Ene și Simona Halep, oprită de mama sportivei

Într-un interviu dat acum câțiva ani pentru ziare.com, antrenorul Nicușor Ene, cel care a antrenat-o până în perioada junioratului pe jucătoarea din Constanța, a spus clar că cea care a pus punct colaborării dintre cei doi a fost mama tenismenei de 28 de ani.

„În momentul despărțirii a fost o chestie între mine și maică-sa, nu ne-am înțeles și eu am renunțat să mai lucrez cu Simona. Dar să știți că n-am avut nicio problema cu Simona, ne-am înțeles foarte bine și mi-a rămas la suflet. Cert este că a fost o neînțelegere, eu am fost mai sensibil și așa n-am mai lucrat împreună”, a declarat Ene Nicușor pentru Ziare.com.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×