Primul antrenor al Simonei Halep, de urgenţă la spital. Nicuşor Ene ar fi în stare gravă după un infarct

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 20:01
Primul antrenor al Simonei Halep, de urgenţă la spital. Nicuşor Ene ar fi în stare gravă după un infarct GALERIE FOTO
Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct. Sursa foto: digisport.ro

Vești triste pentru Simona Halep! Primul său antrenor, cel care a introdus-o pe Simona Halep în lumea tenisului de câmp, a suferit un infarct și a ajuns cu elicopterul Smurd la București! Medicii din Constanța au stabilit că Nicușor Ene se află într-o stare foarte gravă și l-au transferat la Spitalul Universitar din București!

Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct

Medicii din Capitală i-au montat imediat lui Nicușor Ene un stent, dar starea de sănătate a antrenorului este în continuare una foarte gravă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Conform informațiilor wowbiz.ro, Nicușor Ene a fost cel care, în școală, i-a descoperit talentul sportiv al Simonei Halep și, de-a lungul timpului, a îndemnat-o să își urmeze visul de a deveni jucătoare profesionistă de tenis.

Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct
Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct. Sursa foto: wowbiz.ro

Colaborarea dintre Nicușor Ene și Simona Halep, oprită de mama sportivei

Într-un interviu dat acum câțiva ani pentru ziare.com, antrenorul Nicușor Ene, cel care a antrenat-o până în perioada junioratului pe jucătoarea din Constanța, a spus clar că cea care a pus punct colaborării dintre cei doi a fost mama tenismenei de 28 de ani.

„În momentul despărțirii a fost o chestie între mine și maică-sa, nu ne-am înțeles și eu am renunțat să mai lucrez cu Simona. Dar să știți că n-am avut nicio problema cu Simona, ne-am înțeles foarte bine și mi-a rămas la suflet. Cert este că a fost o neînțelegere, eu am fost mai sensibil și așa n-am mai lucrat împreună”, a declarat Ene Nicușor pentru Ziare.com.

Închide ×