Primele imagini dezvăluite de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/05/2019, 13:19
Primele imagini dezvăluite de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle
Meghan Markel și prințul Harry

 

19 mai 2018 a reprezentat o zi istorică pentru Casa regală din Marea Britanie. Prințul Harry s-a căsătorit cu fosta actriță Meghan Markle, ceremonia fiind urmărită la vremea respectivă de milioane de curioși din întreaga lume. La un an de la fericitul eveniment, au fost făcute publice o serie de fotografii, în care se poate observa inclusiv o prezență misterioasă.

Un an de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Cine este femeia misterioasă care îi dă buchetul ducesei de Sussex

Numeroși invitați de seamă au luat parte la ceremonia prin care prințul Harry și Meghan Markle, cunoscută publicului din întreaga lume pentru rolul din serialul Suits, și-au unit destinele. Printre aceștia, se numără și o prezență feminină, a cărei identitate rămâne însă învăluită în mister.

Una dintre fotografiile de la nunta ducilor de Sussex surprinde apariția unei  blonde misterioase, purtând o rochie scurtă, de culoare roz pal. În imagini se poat observa cum aceasta îi oferă miresei buchetul de flori. Ulterior, enigma a fost deslușită. Presa britanică notează că femeia care le-a atras atenția tuturor  este Clara Madden, asistenta prințului Harry.

S-a aflat identitatea femeii misterioase care îi dă buchetul lui Meghan Markle. Sursa foto:the guardian
S-a aflat identitatea femeii misterioase care îi dă buchetul lui Meghan Markle. Sursa foto:the guardian

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinții unui băiețel

La un an de la momentul în care și-au unit destinele, ducii de Sussex au devenit părinții unui băiețel care va fi al șaptelea în linia pentru tron, imediat după tatăl său. Chiar dacă presa britanică a invocat variantele Albert, Arthur sau Philip , Meghan Markle și prințul Harry au ales un cu totul alt nume pentru primul lor copil.

Este vorba despre Archie Mountbatten-Windsor, născut la Portland Hospital din Westminster, conform certificatului de naștere, dat publicității recent, punând astfel capăt speculațiilor cum că ducesa de Sussex ar fi născut la domiciliu. „Rachel Meghan, Alteţa sa Regală Ducesa de Sussex” , este titulatura sub care apare Meghan Markle pe respectivul certificat de naștere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×