Primele imagini de la nunta Andreei Bălan. Tot azi, artista își botează și fetița cea mică

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 13:37
Primele imagini de la nunta Andreei Bălan. Tot azi, artista își botează și fetița cea mică GALERIE FOTO
Imagini de la nunta Andreei Bălan. Sursa foto: Instagram Andreea Bălan/ George Burcea

Au apărut primele imagini de la nunta Andreei Bălan, eveniment care are loc astăzi, în aceeași zi cu botezul micuței Clara. Cântăreața își ține la curent fanii cu toate momentele acestei zile și postează pe contul ei de Instagram aproape din oră în oră imagini de la nuntă. Prima poză de la nuntă este alături de soțul ei, George Burcea, într-o mașină decapotabilă.

Imagini de la nunta Andreei Bălan: Vedeta spune DA în fața preotului la ora 17:00

Ceremonia religioasă este anunțată pentru ora 17:00 la Biserica Sfânta Treime din Dudești, acolo unde va fi creștinată și cea mică. Vedeta a pregătit pentru această zi trei rochii de mireasă, iar pentru una dintre ele a colaborat cu designerul Otilia Brăiloiu.

„Prințul a venit și a spus că nu mai pleacă niciodată”, a scris Andreea Bălan pe Instagram la fotografia pe care a postat-o azi, înainte ca mirii să ajungă în fața preotului. La nuntă sunt 200 de invitați, iar conform informațiilor oferite chiar de artistă, invitații se vor bucura de două torturi. Unul este tortul miresei, iar celălalt este tortul micuței Clara din care se vor înfrupta mesenii.

imagini nunta andreei bălan
George și Andreea devin soț și soție azi și în fața lui Dumnezeu. Sursa foto: Instagram Andreea Bălan

Nunta unui „Înger păzitor”

Nunta artistei are și un slogan „Înger păzitor”, iar fanii cred că solista de la Andre pregătește lansarea unei noi melodii, având în vedere că promovează exagerat de mult această sintagmă.

„Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire și când o port mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă”, a scris recent Bălan pe contul ei de Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×