Primele imagini cu burtica de gravidă a Flaviei Mihășan! Cum arata asistenta de la Antena 1

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 17:48
Primele imagini cu burtica de gravidă a Flaviei Mihășan! Cum arata asistenta de la Antena 1 GALERIE FOTO
Flavia Mihășan a publicat primele imagini cu burtica de gravidă!

Frumoasa asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” ar urma să aducă pe lume un băiețel, potrivit spuselor unor surse din anturajul blondinei și partenerului său Marius Moldovan. Acum, toți doresc să vadă burtica de gravidă a vedetei, lucru de care Flavia Mihășan i-a „privat” pe urmăritorii ei până acum.

Flavia a postat un videoclip pe contul ei de Instagram în care, plină de bucurie, își ținea mâinile pe pântec și dansa de fericire. Dansatoare formează un cuplu cu Marius Moldovan, cu care își împarte pasiunea, fiind și el dansator profesionist.

Flavia Mihășan a publicat primele imagini cu burtica de gravidă

Cei doi nu au spus foarte multe despre bucuria din viața lor, însă și în puținele dăți, amândoi par în culmea fericirii pentru ce li se întâmplă. Acum o vreme, Flavia a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „De acum înainte, vom sărbători totul altfel 🙂

Primele imagini cu burtica de gravidă a Flaviei Mihășan! Cum arata asistenta de la Antena 1
Dansatoare formează un cuplu cu Marius Moldovan, cu care își împarte pasiunea, fiind și el dansator profesionist

Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi”, a scris asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. De altfel, bucuroși sunt și admiratorii vedetei, care îi urează toate cele bune cu fiecare ocazie.

„Felicitări! Sarcină ușoară și să vă ajute Dumnezeu! / Să fie într-un ceas bun! / Sarcină ușoară și un bebe sănătos și norocos/ Wow, deja 21! Sarcină ușoară și un bebe sănătos/ Ești foarte frumoasă și te prinde acest rol/ E sigur băiețel!  Felicitări, să ai o sarcină ușoară și să fiți sănătoși! Pupici”, “Wow, ce veste frumoasă!”, “Sarcină ușoară, băiat sau fată?”, “Felicitări, dragă Flavia! Să faci un copilaș frumos ca tine”, “Felicitări, Flabia! Abia aștept să te văd cu burtica la emisiune ”, sunt câteva dintre comentariile fanilor Flaviei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×