Primele detalii din Spania despre moartea lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu a avut nicio șansă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/12/2019, 07:30
Primele detalii din Spania despre moartea lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu a avut nicio șansă
Ce scrie presa din Spania despre accidentul în care și-a găsit sfârșitul Cornel Galeș. Sursa foto: gandul.info

Duminică, 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier produs în Spania. La mai bine de 24 de ore, apar noi detalii șocante despre tragicul eveniment care i-a adus sfârșitul văduvului regretatei soliste de muzică populară.

Ce scrie presa din Spania despre moartea lui Cornel Galeș

Potrivit presei iberice, care citează surse din anchetă, se pare că bărbatul de 60 de ani se urcase la volanul autoturismului fără să poarte centura de siguranță, iar această greșeală avea să-i fie fatală. Mai mult decât atât, în momentul producerii cumplitului accident, Galeș ar fi circulat cu o viteză mult peste limita legală.

Am citit în ziarul spaniol despre un accident unde șoferul care a murit în urma impactului avea viteză foarte mare, nu purta centura, iar la o intersecție s-a răsturnat”, a scris Sanda Stere, o româncă stabilită în Spania, iar dezvăluirile sale nu se opresc aici.

„Erau 3 în mașină, șoferul român, încă unul, iar celalalt era spaniol, proprietarul unui Ford verde. Accidentul s-a produs la 02:35 dimineața, vineri-sâmbătă.

Sigur este vorba de el, nu specifică nume, dar după știrile care au apărut în țară, coincid!”, a mai spus conaționala noastră despre informațiile apărute în presa spaniolă referitoare la accidentul în urma căruia și-a găsit sfârșitul Corneliu Galeș.

Viviana se ocupă de repatrierea și înmormântarea lui Cornel Galeș

În absența unei rude care să se ocupe de repatierea trupului neînsuflețit, Viviana, fosta iubită a văduvului Ilenei Ciuculete este cea care a inițiat demersurile pentru aducerea sa înapoi în țară. Totodată, frumoasa blondină va avea grijă ca bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste să fie înmormântat cum se cuvine.

Presupun că Viviana, în primul rând se va ocupa de înmormântare, dar nici nu am stat să ne gândim la lucrurile astea până nu se confirmă oficial. Dumneaei a plecat acolo ca să aibă o certitudine, dacă mai este nevoie de aşa ceva.

Eu am sunat şi alte cunoştinţe de-ale mele din Spania şi toată lumea a auzit de accident. Deci accidentul s-a produs, român declarat în accident a fost, dar nu a spus identitatea românului.

Cred că o să ne ocupăm noi, prietenii (nr. de înmormântare). El are o fată, dar nu am numărul ei să o anunţ. Cred, totuși, că a văzut la ştiri ce s-a întâmplat”, a declarat și Silviu Lepădat, un prieten apropiat de-al lui Cornel Galeș.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×