Primarul PSD al Brăilei i-a atacat pe colegii săi de la București: „Mai terminați cu legile justiției odată!”

Dan Stancu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 18:03
Primarul PSD al Brăilei i-a atacat pe colegii săi de la București: „Mai terminați cu legile justiției odată!” GALERIE FOTO

Primarul social-democrat al Brăilei i-a atacat pe colegii săi de la București, acuzându-i că vorbesc numai de legile justiției și nu despre realizările din județe. „Ne face rău tuturor”, a răbufnit Marian Dragomir.

Primarul PSD al Brăilei i-a atacat pe colegii săi de la București. Principalele reproșuri

Prezent la Conferinţa extraordinară de alegeri de la PSD Brăila, primarul Marian Dragomir a spus că partidul este unul al oamenilor care construiesc. „În loc să discutăm despre realizările din judeţe, vorbim despre legile Justiţiei. Mai terminaţi cu legile Justiţiei odată! Ori le schimbaţi, ori nu le schimbaţi, dar abandonaţi subiectul! Ne face rău tuturor”, a declarat primarul.

„Gândiţi-vă, stimaţi colegi, pe cine trimiteţi la televiziuni, ce mesaje dăm, pentru că noi suntem un partid al oamenilor care construiesc. Noi nu ne pricepem să huiduim, noi nu ne pricepem nici să înjurăm pe internet. Colegii noştri din Brăila au ceva care ar trebui să ia fiecare organizaţie din ţară şi, mai ales, de la centru, – au implicare şi colegialitate”, a adăugat Dragomir.

Primarul PSD al Brăilei i-a atacat pe colegii săi de la București. Ce le reproșează
Primarul PSD al Brăilei i-a atacat pe colegii săi de la București. Ce le reproșează

L-a criticat si pe Liviu Dragnea, în 2018

Primarul Marian Dragomir s-a remarcat și anul trecut prin criticile aduse președintelui PSD, Liviu Dragnea. „Este necesară o nouă abordare în PSD, deoarece PSD nu este partidul unui om, ci al unei echipe”, spunea atunci primarul Brăilei.

Liviu Dragnea nu a putut participa la conferința de la Brăila din cauza problemelor se sănătate. Are dublă hernie de disc și este internat într-un spital din Capitală. „Medicii nu exclud varianta unei intervenții chirurgicale. I-au reproșat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă rezistând la durere. Durerile erau suportabile, dar apoi au devenit insuportabile. Aseară ne-a anunțat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi vor face analize suplimentare”, a declarat secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×