Primarul Bacăului a trecut în partidul lui Victor Ponta. Cosmin Necula a fost exclus recent din PSD

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 17:36
Primarul Bacăului a trecut în partidul lui Victor Ponta. Cosmin Necula a fost exclus recent din PSD
Cosmin Necula s-a înscris în PRO România. Sursa foto: deșteptarea.ro

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, recent ezclus din PSD, a trecut în Pro România, partidul condus de fostul premier al țării, Victor Ponta. Acesta își exprimase recent nemulțumirile vizavi de situația prin care trece formațiunea de stânga care a pierdut alegerile prezidențiale din 24 noiembrie în fața lui Klaus Iohannis.

Cosmin Necula a trecut la Pro România

Pro România transmite că va primi în continuare persoane, poate chiar de la PSD, având în vedere că formațiunea este în continuă formare. De altfel, partidul este format în majoritate din foști pesediști.

„PRO România este singura construcţie politică ce gândeşte într-o manieră de stânga modernă, pro-europeană, cu semnificative influenţe din zona de centru”,  a transmis azi primarul municipiului Bacău.

Mihai Tudose a plecat ieri din partidul lui Ponta

„Îmi doresc ca Municipiul Bacău să se curăţe administrativ şi politic. Voi rămâne un om de stânga şi voi lupta împreună cu partenerii politici pentru apărarea interesului locuitorilor”, a adăugat Necula.

„Porţile sunt deschise pentru toţi cei care vor să-şi reprezinte mai bine cetăţenii. Cosmin Necula este unul dintre cei care şi-au dovedit competenţa, atât în mandatul de primar, cât şi în perioada în care a fost deputat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a formațiunii lui Ponta, Gabriela Podașcă, scrie mediafax.ro.

„Ceea ce pot să vă spun este că se pare că a spune adevărul deranjează foarte mult atât conducerea locală, cât şi conducerea centrală a Partidului Social Democrat”,  declara Necula acum două săptămâni.

„Din informaţiile pe care le-am aflat din interiorul acestui faimos CEX, pe care l-am crezut dispărut ca şi excluderi din etapa Dragnea, se pare că am fost exclus la cererea expresă a lui Dragoş Benea, preşedintele PSD Bacău”, mai spunea atunci Necula.

Din partidul PRO România fac parte o serie de persoane care au fost în PSD: Corina Crețu, fost comisar european, Mihai Sturzu, fostul șef al Tineretului Social Democrat, Ioana Petrescu, fosta ministră a Finanțelor în guvernul Ponta și Nicolae Bănicioiu, printre alții.

Ieri, PRO România a fost părăsit de fostul premier Mihai Tudose, asta după ce în ultima vreme certurile dintre acesta și Victor Ponta erau tot mai dese.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×