Primăria Capitalei acordă 5000 de vouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia banilor

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
28/01/2020, 20:49
Primăria Capitalei acordă 5000 de vouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia banilor
Primăria Capitalei acordă vouchere de 9000 de lei: Sursa foto: realitatea.net

Primăria Capitalei va lansa un nou Program „Rabla” al Municipalității în 2020-2021. Astfel, Primăria va acorda 5.000 de vouchere în valoare de 9.000 lei fiecare. Acestea vor putea fi folosite pentru cumpărarea de mașini, cât și electrocasnice, prin casarea unor mașini vechi, cu norme de până la Euro 2.

Primăria Capitalei acordă 5000 de vouchere în valoare de 9000 de lei fiecare

Primăria Capitalei intenționează să lanseze etapa a II-a programului „Rabla” al Capitalei. Proiectul ar putea intra pe ordinea de zi suplimentară a ședinței CGMB de miercuri.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Se aprobă „Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere” – etapa a II-a care are ca scop îmbunătățirea calității aurului în Municipiul București.

Ce se va putea cumpăra cu voucherele în valoare de 9000 de lei

Pentru implementarea programului se aprobă acordarea în perioada 2020 – 2021 a unui număr de 5.000 de eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare.

Acordarea unui singur eco-voucher se va face, la cerere, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat ce are norma de poluare non-Euro, Euro 1 sau Euro 2”, informează Medifax.

Eco-voucherele vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de mașini noi cu norme de poluare care să asigure un nivel redus de emisii – EURO 6, non-diesel, electrice sau hibride, precum ți alte mijloace alternative de locomoție, noi, non-diesel sau electrice.

De asemenea, tichetele în valoare de 9000 de lei vor putea fi folosite pentru achiziționarea de obiecte electrocasnice cu clasa energetică superioară, potrivit proiectului.

Minsterul mediului vine cu vești bune pentru cei care vor să-și achiziționeze un autoturism nou anul acesta prin programul clasic Rabla 2020.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat recent că Programul „Rabla Clasic” va demara în luna martie, iar numărul de vouchere va fi de minimum 60.000.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×