Prima victimă de la atacul din Strasbourg, identificată! Turist, în vacanţă cu soţia

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 12:29
Prima victimă de la atacul din Strasbourg, identificată! Turist, în vacanţă cu soţia GALERIE FOTO
Prima victimă de la atacul din Strasbourg identificată

A fost identificată prima victimă de la atacul ce a avut loc în Târgul de Crăciun de la Strasbourg. Anunţul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe din Thailanda, care a confirmat că un cetăţean de origine thailandeză se află printre victimele atacului ce a avut loc în piaţa de sărbători.

Acesta se numea Anupong Suebsamarn, avea 45 de ani şi se afla alături de soţia sa în vacanţă în Franţa. Aceştia erau în vizită în Târgul de Crăcun de la Strasburg atunci când un bărbat de origine franceză, în vârstă de 29 de ani, a tras cu arma asupra oamenilor. Bărbatul şi-a pierdut viaţa, însă soţia a supravieţuit. Bilanţul atacului de la Târgul de Crăciun este de 3 morţi şi trei răniţi, iar atacatorul încă nu a fost prins.

Prima victimă de la atacul din Strasbourg, identificată

În ceea ce priveşte atentatul din Strasbourg, autorul este încă în libertate, însă autorităţile nu au linişte până când nu îl vor găsi: „Continuă controalele la frontiera germano-franceză, motiv pentru care s-ar putea înregistra timpi mai lungi de aşteptare la punctele de trecere”, a avertizat miercuri dimineaţa poliţia germană printr-o postare pe contul oficial de Twitter.

Şi Ministerul Afacerilor Externe a postat o informare cu privire la cele întâmplate în Târgul de Crăciun, anunţând că a fost decretat nivelul maxim de alertă iar controalele la graniţî au fost intensificate : „În noaptea de 11 decembrie 2018 a avut loc un atentat împotriva târgului de Crăciun din Strasbourg şi care s-a soldat cu morţi şi răniţi. A fost decretat nivelul maxim de alertă şi s-au intensificat controalele la frontieră.

El este Anupong Suebsamarn, prima victimă a atacului de la Strasbourg ce a fost identificată
El este Anupong Suebsamarn, prima victimă a atacului de la Strasbourg ce a fost identificată

Cei care doresc să călătorească sunt rugaţi să fie extrem de prudenţi şi să respecte întru totul indicaţiile transmise de forţele de securitate”, a scris Ministerul Afacerilor de Externe german.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×