Prima reacție a lui Bogdan Ionescu „Syda” după scandalul cu Gigi Becali! Fostul ginere al lui Traian Băsescu: „E o răzbunare josnică!”

EXCLUSIV
în Stiri de ultima ora
02/01/2019, 12:40
Prima reacție a lui Bogdan Ionescu „Syda” după scandalul cu Gigi Becali! Fostul ginere al lui Traian Băsescu: „E o răzbunare josnică!”
Prima reacție a lui Bogdan Ionescu "Syda" după scandalul cu Gigi Becali. Patronul FCSB a fost la un pas de bătaie cu fostul ginere al lui Traian Băsescu

Scandal înainte de Revelion în Poiana Brașov. Patronul FCSB a sărit la bătaie după un conflict verbal cu fostul ginere al lui Traian Băsescu. Prima reacție a lui Bogdan Ionescu „Syda” după scandalul cu Gigi Becali. Ce spune fostul soț al Elenei Băsescu despre incident.

Contactat de Știri Mondene, tânărul afacerist a explicat de la ce a pornit totul, considerând că a fost victima unei răzbunări căutate de Becali de mai multă vreme împotriva familiei sale.

Prima reacție a lui Bogdan Ionescu „Syda” după scandalul cu Gigi Becali: „Am plecat acompaniat de urletele și de țipetele lui!”

Scandalul s-a petrecut la un restaurant renumit din Poiana Brașov și a escaladat rapid, după ce finanțatorul FCSB ar fi făcut o glumă la adresa lui Bogdan Ionescu. „Referitor la articolul publicat recent pe diferite situri online țin să precizez faptul ca realitatea e total diferită de varianta data de domnul Becali. Totul se rezumă la o răzbunare personală prin niște invenții josnice din partea lui Gigi Becali. Drept dovadă sunt afirmațiile calomnioase si amenințările care mi-au fost adresate de acest personaj mie și familiei mele în ziua de 29 decembrie în incinta unui hotel din Poiana Brașov.

Probabil că, datorită educației pe care o am, am ales să nu alimentez acel moment, preferând sa plec din locul respectiv atât eu, cât și persoana care ma însoțea, acompaniat fiind de urletele și țipetele lui Gigi Becali. Cât despre faptul ca mi-ar fi dat ‘interzis’ , termen cu care nu sunt familiarizat, țin să menționez faptul că a mai încercat el în trecut să-și facă singur dreptate…„, a spus Bogdan Ionescu „Syda” pentru Știri Monden.

Bogdan Ionescu Syda Traian Băsescu
Bogdan Ionescu „Syda” a reacționat violent după ce Gigi Becali a făcut o glumă pe seama fostului său socru, Traian Băsescu. „Syda” a fost căsătorit cu Elena Băsescu

Gigi Becali îl face praf și spune că l-ar fi bătut pe „Syda”: „Îi dădeam un pumn de îl adormeam direct!”

Afaceristul din Pipera a fost primul care a vorbit despre scandalul cu fostul ginere al lui Traian Băsescu. Gigi Becali afirmă că era gata să îi aplice o corecție fizică lui Bogdan Ionescu „Syda”, dacă acesta s-ar fi ridicat de la masa unde era stătea.

I-am spus în glumă că Băsescu nu a dat grațierea, nu a dat amnistia. Atunci el a spus nu știu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Asta a fost tot. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a sculat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu poți lovi un om care stă pe scaun.

Eu îl bat cu o mână pe “Syda”, nu-mi trebuie două mâini. Dacă vreau, îl bat chiar cu mâna lui. După acest incident, “Syda” a și plecat și i-am dat interzis să mai stea în Poiană. I-am zis: ‘În Poiană nu mai stai. A și plecat și n-a mai venit nici să facă Revelionul la Teleferic. Nu mai zic de “Syda”, un maimuțoi, mă bătea el pe mine…Nu am avut niciun bodyguard“, a declarat Gigi  Becali pentru RTV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×