Prima imagine de la nunta Liei Olguța Vasilescu! Iată cum s-a îmbrăcat FOTO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 16:06
Prima imagine de la nunta Liei Olguța Vasilescu! Iată cum s-a îmbrăcat FOTO GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu, prima poză de la ceremonia civilă!

Lia Olguța Vasilescu a arătat de-a dreptul spectaculos în ziua cea mare! Aceasta s-a căsătorit cu Claudiu Manda chiar în ziua dragostei. Cununia civilă are loc acum, la la Sala Mare a Primăriei din Craiova.

Vicepreședintele Senatului Claudiu Manda și deputatul PSD Lia Vasilescu își unesc în sfârșit destinele. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă au avut amândoi parte de câte un eșec în mariajele trecute. Amândoi au mai fost căsătoriți și au câte un copil. Vedeți AICI mai multe imagini de la nunta Liei Olguța Vasilescu!

Prima imagine de la nunta Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda!

Deputatul Parditului Social Democrat a ales o vestimentație foarte elegantă. Aceasta poartă un sacou alb și o rochie de aceeași culoare, iar la gât, o bijuterie impresionantă care pune accent pe întreaga ținută. În fața primăriei din Craiova s-au strâns zeci de oameni care s-au bucurat nespus pentru evenimentul fericit din viața fostului primar al orașului lor: ”Mă bucur mult pentru ea. A fost o femeie puternică și a făcut multe pentru noi, iar soarele de afară arată că până și vremea se bucură pentru ea! Am văzut-o, e foarte frumoasă și mă bucur că sunt astăzi aici!”, a declarat o femeie din mulțimea care a petrecut-o pe Lia Olguța Vasilescu până la intrarea în instituție.

 

Lia Olguța Vasilescu a fost vizibil emoționată la cununia civilă
Lia Olguța Vasilescu a fost vizibil emoționată la cununia civilă cu Claudiu Manda

Claudiu Manda a mers pe același ton, elegant, astfel că a ales un costum simplu, de culoare închisă, așa cum se pretează acestui gen de eveniment. Petrecerea va avea loc la un club local numit Chicago Pub (fostul club Krypton Sky). Cei doi au zâmbit tot timpul, iar Lia Olguța Vasilescu a primit foarte multe flori. Fostul ministru a impresionat mereu prin ținutele sale elegante și discrete în același timp, iar actualul soț o completează perfect. Deși inițial se spunea că  ceremonia religioasă și petrecerea se vor desfășura pe 10 martie, iată că după ce vor merge la primărie, cei doi miri se vor îndrepta spre biserică, unde va fi oficializată o slujbă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×