Prima imagine cu Busu după infarct! Cum a fost surprins în studiourile Pro TV

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 16:23
Prima imagine cu Busu după infarct! Cum a fost surprins în studiourile Pro TV

Prima imagine cu Florin Busuioc după infarct. Îndrăgitul prezentator este într-o formă de zile mari și se pregătește să se întoarcă pe micile ecrane. Busu a fost fotografiat în platourile de filmare PRO Tv, alături de colegul său Ovidiu Oanță – care l-a numit „Iron Man”.

Florin Busuioc a ținut să le transmită fanilor că se simte excelent, iar curând se va întoarce să vă spună cum va fi vremea, dar și să vă pună mintea la încercare cu Problema lui Busu. La începutul lunii noiembrie, îndrăgitul actor și prezentator TV a suferit un infarct în timpul unui spectacol de teatru pe scena „Filarmonicii Craiova”.

Prima imagine cu Busu după infarct! Este plin de viață și emană bucurie

 

Acesta a fost transportat de urgență la spitalul din Craiova și operat de către un medic rezident. După ce a fost stabilizat, medicii l-au tranferat la București, la Instititul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

Reprezentanții Pro TV au ținut să precizeze că  Busu se află în concediu medical, după ce au apărut zvonuri că ar fi fost dat afară. „Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nicio urmă de adevăr”, au declarat cei de la Pro TV.

„Cine știe să pună un stent? Avem nevoie la Craiova, e clinică nouă pentru așa ceva, dar nu prea o folosește nimeni. Medici ar fi, dar cine mai angajează orice medic, ce, ați înnebunit? Trebuie o combinație, o servire, ceva. Singurul medic șef pe cardiologie intervențională doarme. Nu răspunde la telefon. E timpul lui, știm, dar trebuie să salvăm un om. E Busu de la meteo, actorul!

A făcut infarct după un spectacol. A fost resuscitat, e-n terapie intensivă, nu poate fi dus în capitală și are nevoie de cineva să intre cu o sârmuliță până-n inimă, să-i pună un arculeț acolo. Poate cineva s-o facă? Am găsit doi rezidenți! Ăștia s-au și activat, s-au îmbrăcat în trei secunde, vor să intre în sală, să ajute omul. Sunt bine pregătiți, au mai făcut asta, dar au nevoie de acordul șefului, da, cel de sus. Nu dăm de șef! Sunăm managerul, gata, e aranjată treaba, undă verde”, a spus medicul Vasi Rădulescu, inaintea pregătirilor operației a lui Florin Busuioc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×