Prima declarație a mamei lui Klaus Iohannis, după victoria de la alegerile prezidențiale: „Vă doresc numai bine tuturor!”

Prima declarație a mamei lui Klaus Iohannis, după victoria de la alegerile prezidențiale: „Vă doresc numai bine tuturor!”
Mama lui Klaus Iohannis, prima reacție după realegerea fiului său ca președinte *foto: hepta.ro

Președintele Klaus Iohannis a reușit o nouă victorie electorală și în 2019, după cea reușită în urmă cu cinci ani în fața lui Victor Ponta. Actualul lider de la Cotroceni a obținut un nou mandat prezidențial după ce a reușit un scor cu adevărat fluviu împotriva prezidențiabilului PSD, Viorica Dăncilă.

Unul dintre susținătorii lui Klaus Iohannis este chiar mama lui, Susanne. Aceasta a plecat din România imediat după căderea comunismului, alături de tatăl actualului președinte al țării. Cei doi s-au stabilit în orașul german Wurzburg, de acolo de unde au urmărit victoria fiului lor la alegerile din 24 noiembrie.

Mama lui Klaus Iohannis, prima reacție după ultima victorie a fiului lor

Susanne Iohannis a fost contactată de cei de la wowbiz.ro. Femeia s-a ferit însă să ofere un răspuns concret, preferând să rămână în continuare o prezență retrasă: „Vă mulțumesc că m-ați sunat, acum mă uit și eu la știri. N-aș vrea însă să fac nici o declarație, vă doresc numai bine și numai bine tuturor pentru viitor”, a spus mama lui Klaus Iohannis.

Reporterii au mai discutat și în urmă cu cinci ani cu părinții președintelui. Atunci au vorbit cu tatăl lui Iohannis, Gustav Heinz: „Ce să zic, ne așteptam să câștige și suntem bucuroși… dar noi nu acordăm nici un interviu, telefonul sună continuu de azi dimineața și noi nu suntem așa, am stabilit că nu acordăm nici un interviu. E treaba lui, munca lui, vă rog să ne înțelegeti. La revedere!”, declara Gustav Heinz, în urmă cu cinci ani.

Klaus Iohannis, victorie clară în cadrul alegerilor prezidențiale din noiembrie 2019

După centralizarea a peste 99% din secțiile de votare, Klaus Iohannis a adunat numai puțin de 63,26% de voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a strâns 36,74%.

Klaus Iohannis a ținut la sfârșitul campaniei să dea un mesaj tuturor românilor „România a câștigat. A câștigat România modernă, europeană, normală. Românii au fost eroii zilei de azi. Au mers într-un număr impresionant să voteze și acesta e cel mai important câștig pe ziua de azi.

Vă promit că voi fi președintele tuturor românilor și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat. Voi fi și președintele celor care nu au votat deloc, cu speranța că data viitoare vor merge la vot”, a precizat șeful statului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×