Klaus Iohannis, reales președinte al României: „Promit să fiu președintele tuturor românilor. Eu nu am un război cu alegătorii PSD”

Dan Suta   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 21:13
Klaus Iohannis, reales președinte al României: „Promit să fiu președintele tuturor românilor. Eu nu am un război cu alegătorii PSD”
Klaus Iohannis a mulțumit românilor pentru rezultat și a avut un mesaj chiar și pentru cei care nu l-au votat. Sursa foto: Digi 24

Klaus Iohannis a fost reales președinte al României, iar în urma afișării rezultatelor de tip exit-poll acesta este cotat cu procente între 65% și 67%. Președintele a avut un mesaj pașnic, de unificare a românilor, un mesaj chiar și pentru persoanele care au votat cu PSD sau nu au votat deloc.

Klaus Iohannis, mesaj după ce a fost reales

Iohannis a spus că primește această victorie zdrobitoare cu modestie și că va face tot posibilul să construiască idealul de Românie normală pentru care a militat în toată campania din ultima lună și de când și-a anunțat candidatura, de fapt.

„România a câștigat. A câștigat România modernă, europeană, normală. Românii au fost eroii zilei de azi. Au mers într-un număr impresionant să voteze și acesta e cel mai important câștig pe ziua de azi”, și-a început discursul Klaus Iohannis la sediul din Modrogan.

Iohannis întinde o mână alegătorilor PSD

„Vreau să îi menționez în mod special pe românii din Diaspora. Vă promit că voi fi președintele tuturor românilor și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat. Voi fi și președintele celor care nu au votat deloc, cu speranța că data viitoare vor merge la vot”, a continuat șeful statului.

„Sunt multe lucruri de făcut, de reparat. Mă voi implica pentru a crea o nouă majoritate care să ducă țara spre România normală. Voi fi un președinte total implicat. E nevoie să mergem la vot și la locale șo la parlamentare”, a adăugat Iohannis.

„În România normală vor fi alegătorii liberali, alegătorii USR-PLUS, alegătorii PMP, UDMR și da, în România normală, trebuie să fie și alegătorii PSD. Eu am un război cu PSD, nu cu alegătorii partidului”, a adăigat în încheiere Iohannis.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×