Previziuni karmice pentru luna mai 2020. Zodiile de apă trec prin momente tensionate

Dan Suta   
în Horoscop
24/04/2020, 20:30
Previziuni karmice pentru luna mai 2020. Zodiile de apă trec prin momente tensionate
Previziuni karmice pentru luna mai 2020. Sursa foto: pixabay.com

Potrivit celor mai noi previziuni karmice, cele pentru luna mai 2020, zodiile de apă, adică Racii, Peștii și Scorpionii vor trece prin tot felul de momente tensionate în luna lui Cireșar.

Previziuni karmice pentru luna mai 2020

Zodiile de apă. Racii vor fi cuprinși de emoții pe care nu le-au mai simțit niciodată. Fac tot felul de compromisuri și ajung la concluzia că nu mai sunt datori nimănui cu nimic, dar asta abia la final de lună. Își schimbă radical viața.

Scorpionii sunt destul de debusolați și provoacă tensiuni în familie din cauza resurselor financiare tot mai precare. Peștii au parte și ei de probleme, însă de natură sentimentală. Certurile cu persoana iubită sunt la ordinea zilei în mai.

Fecioarele vor călători, Taurii vor crește profesional

Zodiile de aer. Gemenii au tot felul de idei, vor să facă o serie de schimbări prin casă, iar pentru asta vor avea nevoie de ajutor, poate chiar financiar. Vărsătorii și Balanțele sunt puși în situații dificile la locul de muncă. Cei care au ascuns anumite greșeli vor trebui să plătească acum pentru ele.

Zodiile de foc. Berbecii au o lună destul de bună din toate punctele de vedere. Pentru acești nativi vin cele mai plăcute surprize undeva din 20 mai încolo. Poate fi vorba despre un câștig, despre un job mai bun sau chiar despre o relație nouă.

Săgetătorii vor învăța să comunice altfel cu persoanele din jurul lor, iar sfaturile pe care le vor oferi îi vor ajuta pe ceilalți să se descurce în situații-limită.

Leii sunt cu capsa pusă pe anumite persoane și devin destul de distanți, de recalcitranți. Nu le ies planurile și își varsă nervii pe cine apare în cale.

Zodiile de pământ. Fecioarele au o dispoziție bună toată luna. Vor face o călătorie și se vor revedea cu persoane dragi sufletului lor. Capricornii se concentrează în exclusivitate asupra muncii, iar Taurii au parte de momente foarte bune din punct de vedere profesional. Primesc oportunități noi de creștere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×