Premierul Republicii Moldova, mesaj straniu pentru românii. Omuleții verzi (rușii) ar putea ateriza la București oricând

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 21:05
Premierul Republicii Moldova, mesaj straniu pentru românii. Omuleții verzi (rușii) ar putea ateriza la București oricând
Premierul Moldovei, Ion Chicu, avertisment straniu pentru români. Sursa foto: hepta.ro

Despre războiul hibrid și omuleții verzi a vorbit prima oară fostul președintel al României, Traian Băsescu, referindu-se la implicarea serviciilor rusești în politica românească. A venit și rândul premierului Republicii Moldova, Ion Chicu să atingă acest subiect sensibil.

Premierul Republicii Moldova și omuleții verzi

Acesta a spus în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă că omuleții verzi ar putea ateriza oricând în Piața Victoriei din București, comentând informațiile anumitor experți în securitate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Haideți să fim serioși, „omuleții verzi”, dacă au de venit, dar asta e așa o discuție sterilă, au de venit, ei aterizează unde doresc și pe Piața Victoriei dacă doresc aterizează. Ce trebuie să le faci aeroport ca ei să vină? Sau unde au fost, ei au aterizat pe aeroporturi? Astea sunt discuții, știți, așa, ca să nu…”, a spus Chicu.

„Haideți să fim oameni înțelepți!”

„Noi vorbim de lucruri serioase, vorbim de dezvoltarea infrastructurii Republicii Moldova. Ori fără infrastructură – fie drumuri, aeroporturi, căi ferate -, noi nu avem cum să ieșim din situația în care suntem.”,  a continuat premierul Chicu.

„Haideți să fim oameni înțelepți! Dacă e vorba de securitate, cineva ce crede la modul serios că noi o să luptăm acum cu nu știu ce, cu parașutiști, cu desanți sau cu ce? Noi avem, bineînțeles, acorduri, securitate, nu așa se apără țara cu… dacă o să mai deschidem o autostradă de opt benzi și acolo aterizează avionul. Despre ce discutăm noi? Despre lucruri chiar uneori ilare, nu vă supărați…”, a adăugat premierul moldovean.

„Am auzit şi eu istoria asta cu ”omuleţii verzi’, ”albaştri’ sau nu ştiu de care culoare. Ce dacă noi mai avem un aeroport, riscul ca ”omuleţii verzi’ să aterizeze acolo este mai mare? De ce nu ar ateriza la Chişinău?”, s-a întrebat acesta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×