Povestea emoționantă a lui Dragoș Moldovan, concurentul din echipa lui Tudor Chirilă! E printre favoriții de la Vocea României

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 23:27
Povestea emoționantă a lui Dragoș Moldovan, concurentul din echipa lui Tudor Chirilă! E printre favoriții de la Vocea României
Dragoș Molodvan are o poveste de viață deosebită

Dragoș Moldovan este unul dintre marii favoriți la câștigarea trofeului Vocea României 2019 și are o poveste de viață impresionantă.

Dragoș Moldovan a scăpat cu viață dintr-un accident teribil

La doar 20 de ani, Dragoș a trecut prin multe. A supraviețuit miraculos unui accident iar acum este calificat în marea finală a show-ului Vocea României, de la Pro TV.

A fost preferatul publicului în prima gală live a emisiunii, iar voturile celor de acasă l-au propulsat în etapa următoare.

Până să ajungă aici, însă, în 2016, a trecut printr-o mare cumpănă.  Abia ce își luase permisul de conducere și intra cu mașina într-un copac.

Intra în comă și suferea numeroase operații, iar despre asta a vorbit chiar el: “În 2016, am avut un accident cu maşina. Din neatenţie, la doar două luni după ce am luat permisul, am alunecat şi am lovit violent un copac.

Calvarul prin care a trecut: “Fața mea s-a schimbat“

Am rămas încarcerat şi am intrat în comă. A fost nevoie de două operaţii, una la cap şi una la mână. Faţa mea s-a schimbat puţin…

În aceste două săptămâni în care am fost în comă, medicii au fost destul de rezervaţi în privinţa şansele, dar din fericire am reuşit să le demonstrez contrariul.

Mă consider foarte norocos. După accident, viaţa mea s-a schimbat foarte mult. Percepţia mea e alta.

Am început să mă bucur mai mult de viaţă şi să preţuiesc orice clipă, să mă bucur de fiecare moment şi să fiu mai recunoscător pentru fiecare lucru pe care îl am şi pentru fiecare reuşită”, a declarat Dragoș Moldovan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×