Povestea emoționantă a lui Andrei, băiatul care a trecut prin 17 operații pentru a merge, prezentată la Visuri la cheie. E ultima ediție a sezonului 6

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 14:44
Povestea emoționantă a lui Andrei, băiatul care a trecut prin 17 operații pentru a merge, prezentată la Visuri la cheie. E ultima ediție a sezonului 6 GALERIE FOTO
Emisiunea Visuri la cheie a ajuns la finalul sezonului 6. Povestea emoționantă a lui Andrei va fi difuzată în această seară. Sursa foto: okmagazine.ro

Emisiunea „Visuri la cheie” va difuza în ultima ediție a sezonului 6 povestea emoționantă a unui băiat din București care din nefericire s-a născut cu o boală la nivelul membrelor inferioare. Andrei a suferit 17 intervenții chirurgicale pentru a putea merge. 

Visuri la cheie prezintă în seara aceasta povestea lui Andrei Tănasă

În această seară echipa emisiunii „Visuri la cheie” nu a plecat prea departe, ci a rămas pe teritoriul Bucureștiului. Prezentatorul Dragoș Bucur și colegii săi Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu au renovat locuința unui băiețel care a trecut prin 17 intervenții chirurugicale pentru a putea merge.

Povestea emoționantă a lui Andrei Tănasă a început din primele zile ale venirii sale pe lume. Băiețelul a primit un diagnostic crunt la naștere: boala picioarele strâmbe. Andrei a fost nevoit să stea până la vârsta de 9 luni țintuit la pat.

Andrei Tănasă a suferit 17 operații și 20 de anestezii pentru a putea merge

„De la maternitate mi-au dat copilul în brațe cu un diagnostic: boala picioarelor strâmbe. I-au băgat piciorușele în ghips. Au urmat operații care n-au avut succes. Într-un an, patru-cinci luni stătea în ghips”, povestește Laura, mama lui Andrei, scrie protv.ro.

Andrei a suferit de-a lungul timpului 17 operații și 20 de anestezii totale, reușind în cele din urmă să meargă. Din păcate, numeroasele intervenții chirurgicale i-au afectat vorbirea.

Băiețelul poate lua parte acum la activitățile specifice vârstei sale, dar pentru a ajunge aici a avut nevoie de sute de ore de recuperare, gimnastică și kinetoterapie.

Și cum soarta este uneori crudă și o lovitură aduce o altă, locuința în care locuiește Andrei a fost inundată. Toată mobila din bucătăria apartamentului a fost distrusă, iar familia Tănasă avea nevoie de ajutorul volunatrilor și designerilor „Visuri la cheie”.

Mama lui Andrei, Laura, a renovat de una singură, așa cum a știu și cum a putut. Echipa emisiunii a ajuns la familia Tănasă când membrii ei aveau nevoie de speranță și ajutor.

Povestea emoționantă a lui Andrei Tănasă va putea fi vizionată în ultima ediție a emisiunii, începând de la orele 20:30, pe Pro TV.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×