Porecla jignitoare a lui Kate Middleton, pe vremea când aștepta să devină mireasa Prințului William

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 20:38
Porecla jignitoare a lui Kate Middleton, pe vremea când aștepta să devină mireasa Prințului William GALERIE FOTO
Porecla jignitoare a lui Kate Middleton dată de jurnaliști este ”Waity Katie”

Înainte să devină soția Prințului Wiliam, Kare Middleton a primit o poreclă jignitoare din partea presei. Încă de la început, relația dintre Kate și Prințul William al Marii Britanii a fost în centrul atenției, iar presa internațională a urmărit cu interes evoluția iubirii lor și, în special, destinul celui care urmează să fie regele Marii Britanii, alături de cea care îi va sta alături.

Cei doi s-au cunoscut în timpul în care erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția, moment în care au decis să înceapă și o relație de dragoste. Cu toate acestea, despre iubirea lor s-a aflat tocmai în anul 2004, când au fost surprinși într-o vacanță la ski.

Porecla jignitoare a lui Kate Middleton era ”Katie cea care așteaptă”

Următorii ani nu au deloc ușori, căci presa i-a urmărit pas cu pas, urmărind îndeaproape nenumăratele lor despărțiti, toane ale lui Kate și infidelități ale Prințului William. Iar, în timpul în care Ducesa visa, dar și aștepta, ca relația lor să se creioneze, prea i-a atribuit un aprelativ mai puțin plăcut.

Porecla jignitoare a lui Kate Middleton, pe vremea când aștepta să devină mireasa Prințului William
Cei doi s-au cunoscut în timpul în care erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția

Jurnaliștii au numit-o ca fiind ”Waity Katie”, adică ”Katie cea care așteaptă”. Interesant este că, spre deosebire de alte cupluri regale sau princiare, Kate și William au așteptat aproximativ 9 ani pentru a se logodi.

Porecla jignitoare a lui Kate Middleton, pe vremea când aștepta să devină mireasa Prințului William
Cu toate acestea, despre iubirea lor s-a aflat tocmai în anul 2004, când au fost surprinși într-o vacanță la ski

În cele din urmă, în 2010, în timpul unei călătorii în Egipt, Prințul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton. Acesta i-a dăruit inelul mamei sale, cu diamante și safire, de care Kate nu se desparte nicio clipă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×