Polițiștii îi dau în judecată pe cei de la Trupa Paraziții. Melodia care a provocat indignare în rândul oamenilor legii

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 11:19
Polițiștii îi dau în judecată pe cei de la Trupa Paraziții. Melodia care a provocat indignare în rândul oamenilor legii
Cheloo de la Paraziții, dat în judecată de Poliție. Sursa foto: Bihoreanul

Trupa Paraziții a dat de belea! Polițiștii îi dau în judecată pe membrii formației pentru o melodie în care artiștii jignesc Poliția Română. Este vorba despre piesa Antimiliție care are un mesaj ofensator la adresa Poliției. Anunțul despre contestarea în instanță a trupei a fost făcut de Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție din România (SNAP).

Trupa Paraziții, contestată de polițiști

„Trebuie să avem judecători pricepuţi la cântat. Sindicatul va da în judecată trupa pentru melodia aia. Nu se poate aşa ceva, într-o ţară democrată”, a declarat Surugiu, scrie româniatv.net.  Melodia este creată de Ombladon în colaborare cu Cheloo, celebrul jurat de la emisiunea iUmor difuzată de Antena 1.

Acesta nu e singurul scandal în care este implicat Cheloo de la Paraziții. Hip-hoperul a mai avut probleme cu legea din cauza drogurilor, iar limbajul și comportamentul său au trezit numeroase nemulțumiri în rândul românilor, în special discursurile sale homofobe și misogine susținute de multe ori în emisiuni difuzate în prime-time.

Cheloo de la Paraziții, probleme cu drogurile

În anul 2017, Cheloo a fost condamnat la doi ani cu suspendare pentru că a consumat și distribuit droguri prietenilor. Acesta a primit sentința de la Tribunalul Prahova și din acel an este timp de 4 ani sub supravegherea organelor judiciare. Mai mult, cântărețul a primit și pedeapsa de a munci 180 de zile în folosul comunității.

Cătălin Ștefan Ion, pe numele său din buletin, și-a recunoscut faptele, motiv pentru care a primit o pedeapsă cu suspendare. Scandalul a izbucnit după ce polițiștii au efectuat percheziții la locuința sa la sfârșitul lunii martie 2017. „Da. Vă deranjează? Alte întrebări””Dosarul e public, puteți să citiți, vă trageți concluziile, e cel mai sănătos. (…)

Dacă ar fi după mine, aș fi acasă. (…) Întotdeauna sunt emoționat, doamnă. Ca să zic așa, sunt foarte, foarte agitat și-mi tremură mâinile”, spunea atunci Cheloo în fața reporterilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×