Planşeul unei cladiri din Centrul Vechi s-a prăbuşit! Locatarii, coborâţi cu autoscara. VIDEO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 22:52
Planşeul unei cladiri din Centrul Vechi s-a prăbuşit! Locatarii, coborâţi cu autoscara. VIDEO GALERIE FOTO
Reprezentaţii ISU, în timpul intervenţiei de la str Franceză

Planşeul unei clădiri situate pe strada Franceză s-a prăbuşit, iar locatarii au fost scoşi cu autoscara din apartamente, după ce ISU a intervenit prompt.

Imobilul are două scări cu câte şase apartamente. Nu au existat persoane rănite, spune purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, care a oferit mai multe detalii despre incidentul petrecut în Centrul Vechi al Capitalei: „Planşeul de la nivelul parterului unei clădiri de locuit din strada Franceza 32 s-a prăbuşit, nu se mai poate realiza accesul în interior. Imobilul are 2 scări, în total 12 apartamente. Nu sunt persoane rănite. La caz se află pompierii Detaşamentului Mihai Vodă şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Planşeul unei cladiri din Centru Vechi s-a prăbuşit!

Se iau măsuri pentru evacuarea şi relocarea locatarilor, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucureşti, reprezentată de viceprimar. Locatarii au fost directionaţi spre etaje, de unde vor fi coborâţi cu autoscara. Dacă situaţia o va permite, se va realiza o cale de acces provizorie, concomitent cu evaluarea gradului de risc ca şi alte elemente de construcţie să fie afectate.”

„Persoanele evacuate au posibilitatea să fie cazate în spaţiile puse la dispoziţie de PMB, la blocurile gemene de la Piaţa Naţiunilor Unite”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov.

Așa arată planșeul clădirii, care s-a prăbușit
Așa arată planșeul clădirii, care s-a prăbușit

Oamenii au fost scoşi din imobil după intervenţia reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov şi vor fi cazaţi în spaţiile care au fost puse la dispoziţie de către Primăria Municpiului Bucureşti.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×