Planeta Venus se află în zodia Pești până pe 7 februarie. Trei zodii au noroc în dragoste

Dan Suta   
în Horoscop
14/01/2020, 12:09
Planeta Venus se află în zodia Pești până pe 7 februarie. Trei zodii au noroc în dragoste
Planeta Venus este în Pești până pe 7 februarie. Sursa foto: pixabay.com

Planeta Venus se află în zodia Pești până pe 7 februarie 2020. Planeta tentațiilor și a iubirii va aduce multă dragoste în viețile a trei zodii.

Planeta Venus în Pești până pe 7 februarie: Leii, Capricornii și Berbecii, noroc în dragoste

Berbecii se vor confrunta cu tot felul de probleme financiare, însă vor avea, pe de altă parte, o baftă uriașă în dragoste. Lucrurile se vor schimba în bine mai ales pentru cei care își caută de mult partenerul ideal.

Taurii, guvernați de Venus, vor fi ceva mai liniștiți în perioada aceasta. Până pe 7 februarie se echilibrează din punct de vedere emoțional.

Balanțele nu își găsesc locul

Gemenii vor face și ei progrese considerabile pe plan comunicațional. Vor încheia colaborări noi și se vor simți extraordinar de bine în noua lor postură.

Racii vor avea o perioadă liniștită din toate punctele de vedere. Se vor gândi serios la ce trebuie schimbat de acum înainte, iar perioada asta e numai bună pentru astfel de situații.

Leii sunt favorizați în sectorul amoros. Acești nativi, focoși de fel, vor avea parte de câteva aventuri. Se poate spune că pentru ei luna iubirii vine mai repede.

Fecioarele sunt preocupate de anumite situații care vin asupra lor într-un mod neprietenos. Vor avea câteva săptămâni de restriște.

Balanțele nu își găsesc locul și se vor concentra asupra rezolvării unor probleme extrem de importante.

Scorpionii trec cu bine peste anumite probleme. Primesc sarcini noi și se gândesc să facă niște schimbări substanțiale.

Săgetătorii au parte de o perioadă benefică din punct de vedere profesional. Vin oferte importante.

Capricornii sunt și ei favorizați din punct de vedere amoros. Își consolidează actuala relație, iar cei singuri vor întâlni sufletul pereche.

Vărsătorii trec prin situații complexe în perioada aceasta. Până pe 7 februarie vor afla câteva răspunsuri la lucruri care îi macină.

Peștii au parte de tot felul de momente frumoase petrecute alături de familie și prieteni. E o perioadă armonioasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×