Horoscop 2020 Rac. Complicații în dragoste, surprize mari în carieră și risc de îmbolnăvire. Previziuni zodicale complete

Alexa Serdan   
în Horoscop
10/12/2019, 14:50
Horoscop 2020 Rac. Complicații în dragoste, surprize mari în carieră și risc de îmbolnăvire. Previziuni zodicale complete
Care sunt evenimentele anului 2020 pentru nativul Rac. Sursa foto: Pinterest.com

2020 se apropie cu pași repezi, iar astrologii au citit în astre care sunt evenimentele de care vor avea parte zodiile în anul următor. Nativi născuți în zodia Rac vor avea parte de lucruri plăcute, dar și mai puțin plăcute. 

Horoscopul anului 2020 îi aduce zodiei Rac complicații în relația de cuplu

Dragoste. Relația de cuplu va avea de suferit din cauza certurilor și discuțiilor contradictorii. Anul viitor nu este unul favorabil iubirii, dar spre final s-ar putea să fii luat prin surprindere. Poate nu știi ce vrei de la partenerul de viață, dar vei afla într-un sfârșit.

Carieră. Micile conflicte de la locul de muncă te vor propulsa și te vor ancora în mai multe proiecte. Ambiția și energia de care dai dovadă te vor ajuta să avansezi în carieră și să ocupi postul la care ai visat din totdeauna. Competiția este mare, dar ai atuu-urile necesare să reușești.

Bani. Norocul îți surâde la capitolul bani. Veniturile tale se vor rotunji cât ai zice pește, dar vei avea și cheltuieli pe măsură. Te bate gândul să investești în locuință sau de ce nu, să-ți cumperi una nouă. Orice ai alege astrele sunt de partea ta.

Sănătate. Variațiile de dispoziție îți vor crea probleme și te pot îmbolnăvi. Starea ta de sănătate nu va fi una prea bună, iar inactivitatea îți va crea cele mai mari griji. Nici energia nu va fi la cote maxime anul viitor, păstrează încă de pe acum.

Care sunt previziunile pentru anul 2020, pe scurt

În general, astrologii spun că majoritatea zodiilor vor avea parte în anul viitor de oportunități, fericire și prosperitate pe mai multe planuri. Însă, astrele le transmit celor 12 zodii și evenimente mai puțin plăcute, cum ar fi certuri, despărțiri sau pierderea unor persoane dragi.

Majoritatea zodiilor vor avea parte de noroc, însă vor fi unele care vor fi urmărite de ghinion.

„2020 e an de temelie pentru următorii cinci ani. Roadele anului 2020 se culeg abia în 2025. Fiţi atenţi la job, sănătate şi relaţionare.

Atenţie, 2020 este un an cu multă încurcătură. La nivel politic se iau măsuri drastice. Este un an de austeritate. Trebuie să începi să-ţi faci lista de priorităţi pentru anul viitor, ai grijă să nu te prindă nepregătit”, a spus astrologul Mihai Voropchievici la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, potrivit dcnews.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×