Plan roșu de intervenție în Satu Mare! Accident cu multiple victime

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/12/2019, 19:29
Plan roșu de intervenție în Satu Mare! Accident cu multiple victime GALERIE FOTO
Mai multe echipaje de intervenție au ajuns la locul acidentului. Sursa foto - presasm.ro

A fost activat planul roșu de intervenție în Satu Mare acolo unde a avut loc un accident grav. Nu mai puțin de 3 autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier care s-a petrecut în localitatea Gherța Mică spre Bixad, pe DJ 109L.

Plan roșu de intervenție în Satu Mare!

Cinci persoane au fost rănite, printre ele o gravidă și un bebeluș de cinci luni, precizează ISU Satu Mare. Alte trei victime au fost diagnosticate cu traumatisme, dar rănile acestora nu sunt grave și nu implică transportul la spital.

Din păcate, potrivit sursei citată, gravida rănită în urma accidentului are un traumatism la membrul inferior și acuză dureri abdominale. Copilul de cinci luni luni a suferit și el un traumatism cranian.

Accident cu multiple victime

Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat “Planul Roșu de Intervenție”. La fata locului au fost trimise de urgență o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 3 ambulante SMURD și 4 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.

„Am fost alertați cu privire la un accident care s-a petrecut pe DJ 109L, mai exact în localitatea Gherța Mică, ieșirea spre Bixad. Mai mulți martori și alți participanți la trafic au sunat să anunțe evenimentul rutier.

S-a luat decizia să fie activat Planul Roșu de intervenție având în vedere faptul că discutăm despre un accident cu mai multe mașini și victime multiple.

La fața locului au ajuns repede mai multe echipaje de intervenție. După ce au oferit primul ajutor persoanelor rănite, s-a luat decizia ca cei aflați în stare mai gravă să fie transportați la cea mai apropiată unitate medicală.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a vedea exact în ce împrejurări s-a petrecut evenimentul rutier și, mai ales, cine se face vinovat pentru producerea accidentului.

Traficul în zonă a fost oprit pentru o perioadă de timp, după care polițiștii și-au dat acceptul să fie deschis pe un sens”, au mai transmis cei de la ISU Satu Mare

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×