Placido Domingo, internat de o săptămână din cauza COVID-19 într-un spital din Acapulco, Mexic. În ce stare se află acum

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 10:21
Placido Domingo, internat de o săptămână din cauza COVID-19 într-un spital din Acapulco, Mexic. În ce stare se află acum
Placido Domingo, de 7 zile internat într-un spital din Mexic din cauza coronavirus. Sursa foto: Hepta

Tenorul spaniol Placido Domingo se află în aceste momente într-un spital din Acapulco, oraș turistic din Mexic, după ce zilele trecute fusese depistat cu coronavirus.

Placido Domingo, în stare mai bună după prima săptămână de spitalizare

Artistul a solicitat să fie testat după ce a acuzat simptome specifice infectării cu virusul SARS-COV-2. Cotidianul El Pais scrie că starea muzicianului este stabilă și va rămâne în centrul medical mexican atâta timp cât doctorii vor considera că merită să fie sub supraveghere atentă.

Artistul este unul dintre cei mai expuși având vârsta de 79 de ani, fapt pentru care are nevoie de îngrijiri speciale.

993 de cazuri sunt confirmate în Mexic, acolo unde stă în carantină tenorul

Placido a fost internat în stare gravă, dar pe parcursul șederii în spital, acesta a început să se simtă mai bine.

Placido va rămâne pe perioada de recuperare, chiar și după ce va fi externat, în Mexic. În Las Brisas Guitarron acesta deține o vilă, aproape de plajă, deci va avea parte de liniște și răsfăț.

În urmă cu doar 7 zile, chiar el a fost cel care i-a anunțat pe fani și apropiați că a ieșit pozitiv la testare, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Coronavirusul a fost încă o problemă pe capul tenorului, care a fost nevoit să își anuleze concertele nu din cauza bolii, ci a valului de acuzații primite din partea mai multor femei, care ar fi fost hărțuite sexual de el.

„Împreună putem învinge acest virus și să oprim actuala criză mondială ca să putem reveni apoi la viețile noastre normale”, este o parte a mesajului cântărețului, care s-a viralizat în scurt timp.

În Mexic, până la această oră, au fost raportate 993 cazuri de coronavirus, dintre care 12 persoane au fost declarate decedate. Președintele mexican, Lopez Labrador, a făcut apel public, la fel ca toate oficialitățile din întreaga lume, ca oamenii să stea cât mai mult în case pentru a opri răspândirea virusului.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×